onsdag den 15. juni 2011

2 ikke viste LOs

Her er 2 ikke viste LOs. Begge er lavet som led i mit DT arbejde ovre hos Veckans Skiss.

Et billede fra sommerferien 09. Yngste søn og hans kusine, som i øvrigt er bedste venner, bad mig om at fotografere dem .. og selvfølgelig hev jeg straks kameraet frem. Det er taget i Flensbourg, Tyskland. Igen, igen har jeg brugt rester - elsker når jeg kan få dem til at passe sammen. På trods af jeg faktisk bruger MANGE rester, synes jeg ikke det svinder i min reste-mappe! Hmmmm..... er der andre der også har det "problem"?

En lille detalje. Blomsterne er standset ud med en MS punch. Og så har jeg igen brugt "tricket" med at miste på punchinella.

********************************************

Og et LO med et billede fra Hammershus ruin, taget i oktober 2010. Elsker ruiner - elsker det smukke og det rå sammen. Og her er der brugt en masse rester igen - til strimlerne bag billedet. Og så havde jeg gang i min MS borderpunch. Den store fine blomst er fra en Nook pakke.

Blomsten tæt på. Bogstaverne er så fine i gule/råhvide, synes jeg. Der er glimmer i dem. De er fra Pebbles.

og her igen mist over punchinella.

****************************************

Og så lige et par billeder jeg er nød til at vise jer - taget ude i haven i dag:

De smukkeste hvide pæoner står i fuld blomst nu! Øjjjjj de er skønne - og de dufter skønt. Jeg er så vild med farven inde i midten .

Billedet her af sommerfuglen er jeg lidt stolt af - synes den er godt "fanget". Det var svært og det krævede mange skud med kameraet - men det lykkedes jo!

Rigtig god onsdag til jer alle.
Jeg nyder en dejlig fridag efter en hård arbejdspinse.

onsdag den 8. juni 2011

Sketchy Thursdays + Pencillines

Her er mit LOAD nr. 7 og 8.

Det første er med et billede fra min favorit-by. Jeg elsker Venedig - så smukt, så smukt!
Den er lavet efter skitse # 241 hos Pencillines.

Billedet tog jeg på sommerferien i 2008. Det er helt nye ark fra Nook pakken denne måned jeg har brugt. (Det gule mønsterark hørte dog ikke med, men er fra en anden pakke). Denne måned er papirerne i pakken fra Lily Bee Design. MUMS! Serien hedder "Picket Fence".

Mini alphabet stickers fra My little Shoebox. Blomsten er så fin! Den er købt på Scrap N Dream. Pakken med blomster hedder "Ladybug and friends". Arket med skrift og det mørke mønsterark under billedet er for- og bagside af samme ark.

En tag, en MS sommerfugl med halvperle i midten samt en udklippet blomst fra et Crate Paper ark.

*****************************************

Næste LO er lavet efter 6.2 sketch challenge ovre hos Sketchy Thursdays.
Billedet viser yngste niece, som er sååååååååååå sød og skøn! Billedet er taget til fastelavn.

Et kraftigt lilla baggrundsark, blomsterarket er gammelt, tror det var noget af det første jeg købte hjem fra USA for mange år siden. :0) Det gule ark er en rest Crate papir. Den runde tag er Heidi Swapp, og så har jeg ellers fået brugt lidt at mine mange blomster og halvperler.

Blomsterne tæt på. Den hvide og de orange er købt i Panduro for længe siden. Titelbogstaverne er super lækre. Det er Dear Lizzy glitter foam thickers.

Det var alt for i dag. Nu vil jeg kaste mig over næste LO! Herligt med en fridag. :0)

mandag den 6. juni 2011

LOAD nr. 6 / Capture These Sketches #85

Jeg kan ikke helt følge med på LOAD (LayOut A Day), som kører ovre hos TSC, men jeg forsøger.
Dette er mit LOAD nr. 6 - burde være LOAD nr. 8 ...
Layoutet er lavet efter skitse nr.85 ovre hos Capture These Skethes.

Sjovt som strimlerne af mønsterark ser skæve ud her på billedet - det gør de altså ikke IRL.
Alle ark + udklippede blomster fra mønsterark er fra et Nook Kit (Crate papir) - lækkert, lækkert, lækker at arbejde med.
Billederne viser ældste søn og hans kusine, som står på den dansk/tyske grænse i sommeren 2009, hvor vi gik fra Kolund til Flensbourg og tilbage igen. En laaaaaaaaaang, men smuk tur. Det de står og kigger på i deres hænder er mariehøner. De fangede en del, og de blev alle navnegivet. :0)

Er snart på vej til aftenvagt - og kan se frem til fri tirsdag og onsdag - det bliver DEJLIGT!
Sendte ældste søn på lejrskole i dag - til Samsø faktisk. Han er væk helt til fredag - pyyyyh synes det er lang tid! Men han skal nok hygge sig med sine gode venner.
God ny uge til jer alle.

lørdag den 4. juni 2011

LOAD nr. 5 og lidt billeder

Mit LOAD nr. 5 kan jeg ikke vise i fuld størrelse, da det er lavet via mit DT arbejde ovre hos Veckans Skiss. Så i får bare en lille "sneak peak".

Lidt blandede mønsterark fra Nook-pakkerne. Hjerter 2 er udklippet fra et mønsterark. MS blomsterpunch og rød glimmermist samt punchinella til at lave et mønster.

******************************************
Og så til lidt udestue opdatering. Det går laaaaaangsomt fremad. Byggeriet er gået lidt i stå, da L er ved at mase med at lave et jaccusi (staves?). Det driller lidt - da der skal tilskæres en masse stål, så en plade kan glides hen over, så der kan blive lukket derned til når vi ikke bruger det.

Her er han i fuld gang og det s-t-ø-v-e-r skulle jeg hilse og sige! Øv altså! Bag ved L kan man se det der bliver en jaccusi (?) engang. Vi begge to glæder os så meget til det er bygget færdigt,og så gider vi heller ikke bygge i nærmeste fremtid!

I forgrunden ses de nye sten, som skal lægges som gulv. En lille smule er allerede lagt, men vi kan først komme videre, når L er færdig med sit stål-projekt. Væggene blev filsede og vi har malet dem efterfølgende. Den mørke vægfarve står flot til alt det hvide derude. Før var det røde musrsten, og det gad jeg overhovedet ikke have i min udestue!

Så er det straks lidt kønnere at se på disse flotte pæoner/bonderoser... De dufter så skønt og blomsterhovederne er enormt tunge.

Nærbillede af den smukke blomst!

Jeg når ikke at lave et LOAD nr. 6, som skulle laves i dag, efter planen. Vi skal snart hjem til mine forældre og grille og hygge. I morgen står den på skovtur og frokost sammen med svigermor. Dejligt! :0)

Rigtig god weekend til jer alle. Jeg håber i NYDER det gode sommervejr.

torsdag den 2. juni 2011

LOAD nr. 4

Mit LOAD nr. 4 handler om ældste søn samt hans gode ven og fætter, som sidste sommer var med på MS Sagafjord, som sejler fra Roskilde Havn. De fik hver især lov til at komme op til kaptajnen for at styre hans skib.
Jeg har brugt skitse nr. 122 ovre hos The Scrappiest:

Baggrundsarket fra My Mind's Eye "'So Sophie" serien, som jeg modtog i en Nook pakke. Det prikkede ark er Pink Paislee (også fra Nook) og så har jeg har igen, igen brugt resteark.

Denne her metalpynt med "journey" på er fra 7Gypsies.

Jeg har tegnet rundt om vinyl Thickers med min brune zig writer, for at fremhæve dem lidt.

I dag skal vi i planteland og hente lidt flere planter til vores krukker. Det er vidst på høje tid! Vejret her er så fint - sol og varme. Dejligt.
Rigtig god Kr. Himmelfartsdag til jer alle.

onsdag den 1. juni 2011

LOAD nr. 3

Yep, så blev mit 3. LO færdig til LOAD udfordringen. Herligt!
Billederne viser min helt egen private handyman. Han bygger og bygger og er så dygtig til det
(og det på trods af han er IT-nørd i sit professionelle arb.liv :0)

Baggrundsarket er et lækkert Kraft karton. Det gule og blå papir er rester.
Stjerner og cirkler til journaling er fra Heidi Swapp - noget jeg har haft liggende længe.
Jeg har brugt knapper, manila tag og brads. "Krusedullen" under billederne er en klistermærke-bort fra Bo Bunny og ligeså er titelbogstaverne. "100%" er BG tal.
Øverst og nederst har jeg sprayet med en rød glimmermist - her ser det lidt skævt ud - men det er det ikke IRL.
God onsdag aften til jer allesammen.