onsdag den 8. januar 2014

Lidt om Project Life

Som mange af jer allerede ved opstartede jeg mit Project Life sidste år - jeg var meget stærkt opsat på at få gennemført et helt år med vores liv i billeder og tekst. Jeg mødte lidt "bump på vejen", da Lasse blev syg og jeg mistede lysten til ALT!! Men alligevel, efter utallige opfordringer fra både Lasse og vores børn, kæmpede jeg videre med at få indhentet de 2½ måned jeg var bagud med dette store projekt.

..... Og det lykkedes!!
I går blev jeg færdig med vores 2013 albums!! YES!! Og jeg er så glad for at jeg fortsatte med at fortælle vores historie igennem året - også historien om da det hele blev så svært mht. at Lasse blev syg.


Sådan ser vores 2013 ud i albumform. 2 hele albums fyldt til bristepunktet. Hvad angår ferier, små-rejser, højtider osv. så er det hele i albummerne. Jeg valgte at bruge lige så mange ekstra inserts som jeg havde lyst til, for at få det hele med - og den beslutning er jeg glad for, at jeg tog. Der er også ekstrasider i form af udprint af ungernes karakterblade, udprint af ture de skulle på med skolen osv.

Og nu starter så et nyt Project Life år for mig - og jeg glæder mig allerede til at begynde!!


Jeg bestilte et nyt kit fra Hobbyboden - denne gang blev det "Honey Edition". Jeg blev lidt vild med de glade farver. Jeg bestilte lommer og et album også. Hovedsageligt bruger jeg Design A lommerne fra Becky Higgins, de er super gode, synes jeg.

Sidste år købte jeg "Clementine Edition" og jeg har været super glad for dette kit (og er det stadig). Jeg har endnu mange kort tilbage, som jeg kombinerer på kryds og tværs med det jeg i forvejen har liggende.


Her er et kig ned i skuffen med mine Clementine materialer (+ nogle andre ting). Men i plastikbeholderen mi midten kan i se hvor mange kort der stadig er tilbage! Synes det er cool!! Og så kan jeg mægtigt godt lide at blande tingene - men prøver stadig at få et dobbeltspread til at matche i farver og stil.


Jeg har siden marts 2013 modtaget Project Life månedspakker fra Studio Calico ... og de er altså gode!! Som i ser på billedet har jeg stadig hver måned i hver sin pakke, men jeg overvejer faktisk at dele det op - sådan at små kort kommer i en æske (eller hvor meget det nu kommer til at fylde) og store kort i en anden. Pynt i en tredje og små-stempler i en fjerde. Tror det vil give et bedre overblik og selvfølgelig følge lidt mindre. Jeg har i hvert fald besluttet at fortsætte med at modtage disse pakker.


Skriveredskaber og sakse har jeg stående lige foran min arbejdsplads + min skæremaskine (kan lige anes nede i højre hjørne). Det er dejligt nemt og praktisk. I den sorte kasse i vinduet står mine 6x6 pads, som jeg også bruger rigtigt meget!


Til højre en kalender for 2014 - i den skriver jeg op hvad vi lavede, hvilket billeder jeg har taget osv. Jeg købte en magen til sidste år og fandt ud af hvor anvendelig den er - og især når man kommer bagud med projektet, ligesom jeg selv gjorde. På den måde var det let at samle op igen. Lige foran skæremaskinen står noget af det, som jeg bruger allermest: Klister-pile, klister-stjerner osv.


Til højre for skæremaskinen har jeg en kurv stående med klister/lim, mit datostempel - som jeg ELSKER at bruge i Project Life, de stempelpuder som jeg bruger mest, stamp-cleaner, hjørnepunch osv.


(sorry - et lidt sløret billede!), men mine små alfaber. De er geniale til Project Life og jeg bruger mange af dem. Var faktisk i Panduro i går for at købe lidt flere. De står så jeg kan nå dem her på mit skrivebord.

.... og nu er det så bare at sætte i gang med PL 2014!

Hvad med jer andre. Forsætter i, jer der allerede var i gang sidste år? Er der nybegyndere?
Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om jeres erfaringer og tanker med projektet.

Ha' en rigtig god dag.
/Charlotte

9 kommentarer:

Julie Tucker-Wolek sagde ...

Looks like you are getting ready for PL!!! can't wait to see what you make!!!!!

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Fantastisk at du blev færdig. Tillykke. Det er jeg langt fra. Havde også et skidt år, hvor lysten til scrap forsvandt.Dog noget længere end hos dig, så jeg har mange mdr. at indhente... her er jeg så småt begyndt at tænke på 2014 og PL og få sorteret i mine materialer. Langsommelig proces

Marianne sagde ...

Wow!! Hvor er det vildt fantastisk og rigtig sejt gået, at du er blevet færdig. Albummene er jo guld værd - på trods af 'bumpene'.
Også rigtig skægt at få et lille kig ind bag det hele.
Glæder mig til at følge dit PL her i 2014.
Jeg har ikke tålmodigheden til det - men laver i stedet noget lignende på bloggen (når jeg lige har tid og overskud).
Rigtig god aften.
-Marianne

Thanni sagde ...

Hvor er det godt at du fik lavet dit PL færdigt for 2013 - og fedt at se lidt om hvilke materialer osv. du bruger :)
Jeg er ikke hoppet på den bølge - havde godt nok købt lommer og det hele, men dem bruger jeg så bare ind imellem de alm. layouts :)

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Flot at du fik lavet 2013 trods al jeres modgang
Nu er det da i hvert tilfælde ikke materialer du mangler til 2014 ;-))

Jeg lavet ikke PL

Ha en god dag

Kirsten sagde ...

WOW sikke en orden du har i dine PL ting (det kunne jeg vist godt lære noget HE-HE). Hvor er det flot, at du er færdig med PL 2013. Jeg mangler stadig en del uger, nu må vi se om jeg får indhentet dem hen ad vejen. Fremover laver jeg kun en side per uge, så er chancen for at nå det større. Ovre på min blog har jeg fortalt lidt om Life In Details, måske er det noget for dig at hoppe på en udfordring?
I hvert fald glæder jeg mig rigtig meget til at følge dit PL her i 2014.

Karina Beck sagde ...

Godt gået!
Og sikke et dejligt system, du har med materialerne.
Jeg giver op. Jeg er så lang bagud med 2013, at jeg ikke laver PL i 2014. Min plan er, at lave 2013 færdig og så lave flere layouts i 2014.

Kirsten sagde ...

Du kan sagtens bruge din introside som bidrag til bling udfordringen på Life In Details :-)

Dorit sagde ...

Fantastisk flot du nåede hele 2013... jeg nåede til uge 23-24, altså der hvor vi tog på ferie, og siden synes jeg ikke rigtig jeg har gidet... og indtil jeg er færdig med 2013, kan jeg jo ikke begynde på 2014, men jeg tager da stadig fotos, så jeg har jo materialet. Jeg er træt af, at PL tog så meget af min scraptid i 13, så jeg slet ikke nåede så mange LO'er, det er jo det jeg helst vil.