mandag den 27. januar 2014

Project Life + Smash Booking

Uge 2 i mit PL kommer her/ week 2 in my PL:

  
En uge med meget regn og sort himmel, også en uge med de smukkeste solopgange!! Ungerne kom hjem med en masse 12 taller!! Emil spiste mange, mange chips :0) og jeg var så heldig at få nogle smukke isasietter fra min svoger og hans kone, nogle jeg længe havde manglet når vi skulle have desserter her i huset. Dejligt at modtage sådan en gave - bare sådan uden grund!! 

A week with lots of rain and a very dark sky, but also a week with beautiful sunrises. My boys got a lot of top grades in school, oldest son ate a lot of Pringles!! :0) and I received some lovely glass plates for desserts. 


Jeg var på besøg hos mine forældre, og havde mit PL fra 2013 med, som de kiggede i. Yngste søn havde gæst på besøg om fredagen til pizza og senere skulle de til nattesjov i hallen. Et fyldt køleskab!! Min bror kom på sin mountainbike i øsende regnvejr (en tur på omkring 17 km). Lasse blev mere frisk og fik lavet lidt på huset og vi var ude og så en dejlig tur om søndagen.

I visited my parents who read in my PL 2013. Youngest son had a friend over for pizza. I bought tons of groceries to fill the fridge. My brother payed us a visit (a bikeride of 17 kilometres in A LOT OF RAIN!!). My DH is getting better and better and he can fix some stuff in the house now :0) and we went for a very nice walk.

****************************************************************

Jeg har været så ked af, at have så mange billeder liggende på computeren, som aldrig bliver set! Jeg tænkte så om smash books kunne være noget for mig. Jeg havde et ubrugt album liggende og så fik jeg lyst til at få dokumenteret vores sommerferie i Spanien i 2011. Og det er så sjovt - og en ganske hurtig måde at få lavet sider på og samtidig få fortalt historierne. 

Jeg ved ikke om det helt hører under kategorien smash, men det kalder jeg det. Jeg har jo kun billeder og tekst, da jeg ikke kan finde diverse brochurer, billetter, kort osv. fra turen. Men ligesom med Project Life er der INGEN REGLER. Det er jo bare at sætte i gang og lave det som man selv vil have det.

Her er et par sider:Jeg tror det er svært at læse teksten her. Det var lidt svært at fotografere det, så det blev helt tydeligt. Men i får ideen om hvordan jeg griber det an. Ret simpelt! Og billederne kommer selvfølgelig til at være i albummet i kronologisk orden.

I dag begyndte jeg på job igen efter næsten 2 mdr.s sygemelding. Det var nu godt at komme i gang igen, men er også træt i mit hoved!! Men det var rart at jeg har været savnet, jeg fik så mange knus og kram og gode snakke! :0) Det var skønt!!
Lasse får det bedre og bedre for hver dag der går. Nu går det endelig rigtigt fremad!! Jeg er så glad!! :0)

7 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Hvor er det dejligt at høre, at det går godt fremad med L. - og tillykke med ungernes flotte karakterer. Der er sådan en ro over dine spreads, det kan jeg godt lide.
SMASHing er en super måde at få scrappet sine billeder på, - jeg vil altså også kalde dét du laver for en SMASHbog. Det er så hyggeligt at se ferie-LO'er og SMASH, så jeg vil glæde mig til at følge med efterhånden som der kommer mere på bloggen.
Fortsat god uge, og god arbejdslyst på jobbet. Dejligt de har taget så godt imod dig :-)

Julie Tucker-Wolek sagde ...

Looks awesome!! LOVING the colors!!!!

Nirupama sagde ...

Your pages are fantastic! Love your use of washi tape on the smash book, really complements it well!

Helene Bogren sagde ...

Så fint alltihop! Skönt att höra att din man mår bättre! Och ni har väl inte regn längre heller?

Marianne sagde ...

Super lækre Pl og Smash-sider.
Dejligt at høre, at alt nu går fremad. Stort knus til dig.

Annette sagde ...

Super flot PL - og mega lækker smash du er gået i gang med. Rart at kunne inspirere andre.
Glæder mig til at se meget mere.
Dejligt det går bedre hos Jer.

Kirsten sagde ...

Charlotte, har du set ovre på LID bloggen?