onsdag den 22. januar 2014

Project Life uge 1 / PL week 1

Her kommer min uge 1 i Project Life 2014. Det har føltes helt rart at starte på ny, starte på en frisk!
Og så elsker jeg bare dette koncept! Det er helt perfekt for mig. Jeg har længe været ked af, at jeg ikke nåede at scrappe alle de mange billeder jeg har liggende - der var så meget jeg ikke fik med at de gode historier, da jeg hele tiden valgte "de bedste". ... Med Project Life når jeg hele vejen rundt - og det er SÅ tilfredstillende for mig. Det kommer så til at koste på layout-siden - jeg scrapper overhovedet ikke layouts mere. Men dette er endnu en prioritering, der måtte tages, for jeg kan jo ikke nå det hele. :)

Here's week 1 in my Project Life 2014.
Left page:Jeg fortæller om Lasse's og min gåtur d. 1. januar, min livstilsændring - er begyndt at spise efter LCHF principperne, der er billeder af julegaver og en tekst omhandlende mine tanker om Lasse og vores situation.
I tell about a long walk on January 1st. I tell about my new lifestyle. There's a lot of thoughts about my DH's recovery (from neck cancer) and I tell about some of my Christmas presents.

Right page:


Her er billeder fra indkøb i Tyskland (vi fik lokket min far, som skulle ned og handle, og han tog en masse varer med hjem, da Lasse blev 40 d. 20. januar og vi skulle fejre ham). Jeg fortæller om yngste søns kokkekunst ud i spaghetti og kødsovs :), vi fik fine blomster, jeg fik varer hjem til min LCHF mad og nyt Project Life Kit.
A lot of goodies bought in Germany (sodas, wine, beer, candy, pringles etc.), nice flowers from visitors, youngest son did some cooking and I bought a new kit for Project Life (Honey Edition).


En god måde at få mere tekst med er ved at bruge et ugekort.

Det var alt for i dag.
Tak for i kigger med.
Thanks for visiting. I'll be back soon.

8 kommentarer:

Julie Tucker-Wolek sagde ...

Loveeeee these PL pages!! Great photos ... those pancakes look YUMMY!!!!!!

Kirsten sagde ...

Lækkert spread hvor du har fået meget med om uge 1. Dejligt det går fremad med L.
Jeg synes det er virkelig flot, at du har overskud til at starte med
LCHF livsstilen med det du står i, det er s.. godt gået.
Super idé med koret hvor du kortfattet fortæller, hvad der er sket på de enkelte dage.
Fortsat god uge... :-)

Kirsten sagde ...

Ups, - der smuttede lige et "t", der skulle selvfølgelig have stået kortet :-)

Dorit sagde ...

Dejligt at se dig tilbage...sjovt med LCHF, jeg tog lige 4 uger i december, rigtig skøn mad. Ved ikke om du kender madbanditten.dk men den er værd at kigge på. Har forudbestilt den nye bog og prøver nok igen. KH Dorit

Annette sagde ...

SUPER lækre PL sider du har fået lavet. Fede billeder, gode tekster, og smukke farver.

Thanni sagde ...

Skønne sider du har fået lavet - og hold op hvor har du fået meget med! :)
Næ man kan ikke nå det hele - og man skal jo lave lige præcis dét, der hitter hos én selv..og så må der jo somme tider prioriteres :)
Ha' en skøn weekend :)

Helene Bogren sagde ...

Härligt att du har hittat ditt uttryckssätt! Jag har inte alls lockats av det här - förrän nu för några dagar sedan. Plötsligt kändes det jättelockande så jag har beställt lite varor och försöker rekonstruera vårt liv de första veckorna i år. ;) Inte helt lätt när jag insåg att jag inte hade tagit några foton alls under v 2... Vi får se hur det går... Det dyker förhoppningsvis upp någonting på min blogg.

Lycka til med LCHF och allting annat! :)

Marianne sagde ...

Dejlige sider - er helt vild med farverne og alle de små historier, som du får med...