mandag den 9. februar 2009

"Du kan købe alt det du vil" ... Dreamcrop!

I lørdags var jeg, som så mange andre søde scrappere, til Scrap'n'dream på Quality Hotel i Høje Tåstrup. Og sikke en dejlig oplevelse. 12 timer fyldt med scrap, shopping, snak, møde med dem "man kun kender fra nettet" og super god mad samt softice-bar og popcorn-bar. Selve scrappepladserne var super gode med stor plads til al grejet samt nogle udmærkede stole. :-)
Tusind tak til Lachris og Maribi for at i ville have mig med i bilen, både ud og hjem! Og det var vældig yggeligt at sidde sammen med jer! Jeg mødte så maaaaaaange: Stine66, Marie, Conny, Karina, Madamtridse, Pia (som tidligere var med i Scrapshop), Dorit (som jeg åbenbart sad lige ved siden af, men ikke kunne genkende, hvor ærgerligt!!), Heidi, Helle, Gitte Y. Og mange, mange flere! :-)

Min mand havde sagt til mig, dagen før, "Du kan bare købe alt det du vil - det er DIN tur til at blive forkælet".... ØJ manner! Jeg må lige tilføje, at jeg ikke er så god til at bruge løs af penge - men jeg må nok indrømme, at jeg fik købt for betragtelige summer! :-)

Her lidt billeder af mine indkøb, som alle er blandet godt sammen! Jeg handlede hos 3 butikker: Dreampapers, Multiscrap samt Scrap is Fun:

Hvid karton, sort karton, BG ark samt Kaiser Craft ark og så det bedste scrapbooking blad ever! Dette nr. af Scrapbooking mm. bugner med lækre layouts!!!

Her en blandet landhandel, mest i efterårsfarver. Nogle af arkene er der brugt af til selve croppet. Sassafrass Lass journalingtags, scrappers net, journalingkort fra Jenni Bowlin, border, papirerne er fra American Crafts, Little Yellow bicycle, Graphic 45 og GCD studios.

Dette ark er så flot!! Det er fra Little Yellow bicycle, zig writers, Prima flowers, Billetter fra Sofies kælder og Prima "say it in crystals" bling pynt.

Her en masse forskellige ark: American Crafts, Graphic 45, Fancypants design, imaginisce, Daisy Bucket design samt nogle thickers.

Goodie bag med ark fra Sofies Dream, designet af Sofie samt Annette fra Dreampapers.
Dertil var der også 4 store penne.

Blandet pynt: Epoxy brads, julepynt, lækkert blondebånd i grønt, super fine blå blomster fra Prima (prima fancies) samt velourbånd fra American Crafts.

Dette vandt jeg på min indgangsbillet: 2 build-a-book, som kan blive til fine albums samt
Thickers!! Altsammen Valentine tema.

Sidst men ikke mindst: Min nye båndtaske.
Lachris og Maribi var ret så kraftigt overbevisende, blev ved med at gøre mig opmærsom på hvor meget jeg manglede denne taske! Og ja, jeg bukkede under for gruppepresset og købte en. Jeg er sikker på jeg bliver glad for den! :-)

Jeg fik i alt lavet 3 layouts. Dem viser jeg jer på et andet tidspunkt. Tusind tak til Annette og Brit, som havde stablet et super godt arrangement på benene! :-)
Glæder mig til at komme en anden gang.

11 kommentarer:

Heidi sagde ...

wawww så lækker indkøb du har gjort og så super sød mand - det turde min ikk sige til mig ggg

Det var rigtig skønt at møde dig IRL - man føler jo man kender folk her fra blog verden ;O)

madamtridse sagde ...

Hej Charlotte
Ja selv tak for i lørdags, det var super hyggeligt at møde dig IRL. Jeg håber vi snart mødes igen til et crop eller et freescrap hos Dreampapers.
Sikke en sød mand du har, hi hi det turde min mand heller ikke at sige til mig.;) Men du fik da købt mange skønne scrapsager. Lækker gave du vandt. Jeg er helt enig i at du bliver super glad for din båndtaske.
Du må ha' en rigtig god mandag.
Knus Gitte

Anne Bente sagde ...

åhhh hvor lyder det til i rigtig har hygget jer, ville gerne prøve en gang
såååå meget lækkert du dog har køt.

Helle Sahl sagde ...

Uuuhm... du har da rigtig fået handlet. Mon jeg heller ikke kan leve uden sådan en båndtaske?...
Jeg kan se det gode selskab og humør også smittede dit shoppegen. :o)

Charlotte Ravn sagde ...

Ihh nogle lækre ting du har købt! Jeg er helt misundelig over, at jeg ikke var med i lørdags, det ser ud til, at i har hygget jer helt vildt :)...Min mand ville aldrig turde sige sådan til mig hihi

Thanni sagde ...

Nåååå..ser da alligevel ud til at du haft tegnebogen en lillebitte smule åben ;P..og hold da lige op så mange dejlige ting du fik med hjem :)
.....nu kan vi jyder jo bare glæde os til vi skal til Ejsing..og måske handle ....bare lidt ;D

lam sagde ...

Wow sikken nogle dejlige indkøb,du fik gjort. Glæder mig til at se, hvad du fik lavet og du har helt ret. Det var en skøn dag

Sarah sagde ...

Hold da op en masse lækre sager du har købt... Tænker lidt den båndtaske også er noget jeg kunne bruge!
Glæder mig til at se hvad du fik lavet!

Netti sagde ...

DET kunne min mand aldrig finde på at sige *G* Så jeg tager hatten af for din :)
Det er nogle virkelig lækre ting du har købt..Jeg glæder mig til at se dine layouts.
Og ja det var sørme et super arrengement!

Dorit sagde ...

- Hva' !? Var det dig jeg sad ved siden af, hvor pinligt, faktisk sad jeg lidt og kiggede efter dig, for tænkte at du måtte være der. Vi har jo samme skønne job, så der var da nok et eller andet vi kunne få debateret ! Kunne slet ikke kende dig, tror da lige vi skal ha' opdateret vores portrætter på bloggene ! Mødte faktisk kun Karina, som jeg kunne kendte her fra blogland. Ellers en rigtig dejlig scrappe- og indkøbsdag !
Lækre sager du har fået med hjem, uglepapiret blev vist købt af mange. Kan ellers godt sige dig, at jeg sad og beundrede dine LO'er så'n ud af øjenkrogen, de var superflotte !
Vi ses da bare en anden gang ! Måske du kommer til convention den 28.03. !?
Hej fra mig Dorit

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke nogle utrolig lækre ting du har fået købt. Bare det var min mand der sagde sådan til mig, når jeg skal til convention i næste måned, Men det tror jeg næppe. Så er det godt jeg ligger pengene som jeg tjener på mine kort til side. Det bliver hurtigt til et par hundrede kroner, og sidst jeg var afsted brugte 2200 kroner.