mandag den 16. februar 2009

Jeg er alt for "firkantet"

Jeg sidder og kigger nogle af mine layouts igennem - og så slår det mig: Jeg synes simpelthen jeg scrapper alt for "firkantet" og "pænt". Vil så gerne udenfor rammerne! Synes det lykkes mig nogen gange - men kun ganske få gange - de fleste af mine layouts er så kantede. Forstår i hvad jeg mener. Pludselig er jeg træt af min scrappemåde. Øv! Hvad gør jeg så? Nogen gode ideer?

Dette layuot lavede jeg i går. Kedeligt! Firkantet! Forudsigeligt! Det eneste jeg er glad for her, er mit pynt med blomster og ugler samt bånd og knapper. I titlen manglede jeg et S, så nu ser den også dum ud ... synes bare den er KEDELIG at se på!
Har i andre prøvet at føle det sådan med jeres egne layouts? I så fald, hvad gør i så efterfølgende?

I dag ligger her fin sne overalt. Det sneede hele dagen i går, søndag, og det sner stadig i dag. Ungerne har vinterferie nu og de er netop rendt ud og har gang i en sneboldkamp. Jeg selv skal på aftenvagt - og jeg er sååå forkølet og med en snert af ondt i halsen. Det er ikke så fedt. :-( Der er ikke "tid" til sygdom, da nogle af mine kollegaer har ferie.
Mandens og min date i lørdags var vældig hyggelig, men nej hvor vi pudsede næse og nærmest nøs om kap inde i biffen. he he. Vi så forøvrigt en rigtig god film: Operation Valkyrie. Et attentat på Hitler under 2. verdenskrig. Kan varmt anbefales, hvis man er til meget snak, højt politisk spil samt den gode gamle Tom Cruise.

Her lidt snebilleder fra min have, som den så ud i formiddags:I forgrunden ses vores fiskedam, helt sneet/iset til. Fiskene nedenunder har det fint! :-) I baggrunden vores havepavillon, som har view ud over åbne marker. Dejligt at sidde der og spise i al slags vejr!

Og her er vores udendørs-kanariefugle. De har rigtig pustet sig op her i kulden, og de sidder der og synger så smukt og dejligt, nærmest hele dagen. Vi har også et par vagtler til at gå i bunden af buret. Man kan lige ane på dette billede, at det stadig sner her.
Rigtig god mandag til jer allesammen!

16 kommentarer:

LaChris sagde ...

Cirkler....cirkler, cirkler, cirkler !!! Du må ha fat i nogle runde papirer og måske en "cikel line" ! Ja altså, jeg synes jo ikke at dine LOs er kedelige...langt fra. Men jeg forstår godt hvad du mener....og sådan har jeg det også til tider med mine egne layouts. Nu må du ha rigtig god bedring...håber ikke at det sætter sig til mere end bare "snot"..selvom det i sig selv er træls nok.

Margit sagde ...

JA... det kender jeg godt. Jeg brugte en overgang mine cirkel- og ovalskærere... det brød det lidt. Men falder også tilbage i firkantet-helvedet igen =0(.
Jeg synes nu dine LO'er er flotte... med lækker pynt og lag på lag... også dér har jeg meget at lære...
Lære billeder. Jeg tror I har mere sne end os her i Nordsjælland... og det lykkedes faktisk at få sneen til at knirke på en lille gåtur!! :)
God mandag

Karina sagde ...

Hej
Jeg kender godt det der med at man trænger til lidt forandring og synes, at man kører lidt rundt i det samme. Kender du denne side/ kunstner:
http://www.scrapbook.com/galleries/84905/list/-1/20/1.html
Der er i hvert tilfælde en masse inspiration at hente synes JEG.
Håber, at du kan bruge det.
Knus

angely sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud med alt det sne og hyggelig have :)

Jeg synes nu ikke det er kedeligt, jeg elsker din stil. Enten skal du begive dig ud i noget helt andet og måske tage på en stil rejse. Skær i papiret, skær figurer (bølger, cirkler el. andet), el. brug diecut papirer. Hvad er der blevet af A4 LOs? Eller måske du skal acceptere at sådan scrapper du og så udvide din stil med at bringe andre elementer ind fra andre stilformer, bare som detalje. Held og lykke med det :D

Jette / ma11edina sagde ...

Først...sikke et fantastisk foto på din header!! Smukt. Ja, jeg synes nu smadder godt om dine LO´s ;-)! Men jeg kender også godt følelsen når man er gået i stå og synes at det hele ligner hinanden. Så er det bare med at stjæle med næb og klør (=lifte), jeg plejer at kigge i en af mine bøger, eller finder et LO på en blog, og vælger det som udgangspunkt. Gerne lidt alternativt til det jeg normalt laver. Det plejer at gi´ mig et spark, og til at se anderledes på mine ting og prøve noget andet og nogle andre opsætninger. Håber du slipper udenom influenzaen - den er sejlivet må jeg hilse og sige. God bedring ;-)

Dorit sagde ...

Så'n har jeg det også, mine LO'er er bare for firkantede. Somme tider tænker jeg, at nu må der gøres noget, nu skal jeg finde på noget rundt-agtig. Så tager jeg mig rigig meget sammen, og på mit desert-LO lavede jeg jo faktisk en cirkel, og på det sidste sneg der sig en rund kageserviet ind foroven... lidsebånd f.eks. kan man også bue i stedet for lige over, som man oftest ser. Måske vi lige skulle tage rundt i nogle gallerier og tjekke idéer ud til noget rundt, for det trænger jeg også til.

madamtridse sagde ...

Jeg synes du laver nogle skønne LO med mange lækre detaljer på. Men jeg kender det godt jeg synes tit at mine LO virker flade. Men hvis jeg løber tør for ideér så bruger jeg skitser hvor der er eksempler på et LO, ellers kigger jeg på de forskellige blogs især http://annespaperfun-aksh.blogspot.com/
Skønne vinter billeder.
Du må ha' rigtig god bedring

tovetyll sagde ...

heia Charlotte:) jeg syns jo alltid du lager så flotte lo'er, i skikkelig Charlotte-stil, men noen ganger kjenner man seg som om man liksom sitter fast, og ikke får laget lo'er sånn som man vil...
du kan prøve et annet format, 6x12 er mitt favorittformat nå, jeg scrapper nesten bare det det! ellers kan du prøve cluster-scrapping, at du samler alt i et hjørne, gjerne med et bilde i mindre format enn 10x15...
det jeg pleier å tenke når jeg scrapper, er å skape en linje i pyntingen min, enten det er en oval linje, en bølgete eller noe annet... håper jeg kan inspirere deg, jeg har noen nye lo'er i bloggen min nå:)

ha en flott uke, klem fra Tove:)

Helle Sahl sagde ...

Ja, da. Sådan har jeg det hver gang. Du må igang med at lifte. Jeg synes ikke dine layout er kedelige, men du skal da ikke kede dig. Nu glæder jeg mig helt til at se hvad du finder på, så jeg kan lifte det;o)

lam sagde ...

Jeg forstår hvad du mener, men jeg synes nu ikke de er kedelige. Hvad med konsekvens at sætte mindst et billede og et stykke papir på skrå,på de næste 5 layouts,du laver eller river i papiret i flere lag. Bare for at komme ud af rytmen.

Stine66 sagde ...

Kender det godt, jeg løser det var at tage et LO jeg syntes er kanon flot, så kopierer jeg det ret nøjagtigt uden at lime det sammen, og SÅ laver jeg det om så det passer mig, men det gør at man bliver "skubbet" ud over kanten.

Charlie sagde ...

Meget har jeg kaldt dine LO's men ALDRIG kedelige. Jeg kigger nemlig også meget på tankerne bag, teksterne og andre små finurlige ting, og der er du bestemt godt med. Men kender godt det med at man næsten ikke kan få sig selv til at sætte noget på skrå eller skævt - jeg var også LÆNGE om at nænne at rive i ting og "svine dem til" - og det sker også ofte at jeg foretrækker den rene og lige stil. Men som de andre skriver - spring ud i noget lifteri hvis du trænger til forandring - eller brug tricket fra når man skal plante løg i haven og det skal se flot men tilfældigt ud - gå et par skridt væk og kast dit foto og pynt på og se om det rammer på en sjov og anderledes måde. =0)

BellaMio sagde ...

Du laver nu altså nogle flotte LO, og de er ikke kedelige.. En måde og prøve noget helt nyt, det er og finde et par blogs, som er noget anderledes.., og som man kunne tænke sig at prøve!! Så gå ind og "lifte" deres sider, og følge alle deres gode ideer!! Men det har nu også sin charme, at man kan kende de forskellige scrappers stil, og alle vores små "specielle touch"!! Glæder min til at se, hvad du finder på.. :-)

Charlotte Ravn sagde ...

Ja det kender jeg godt! Før i tiden lavede jeg meget med "white space" og lige pludselig blev jeg bare såååå træt af at se på mine layouts! Nogen gange er det nok meget godt, at skifte stil, så man ikek hænger fast i det samme. jeg kan nu ellers godt lide dine layouts og jeg synes bestemt ikke de er kedelige :)

Maribi sagde ...

Kære Charlotte.
Kan godt følge dine tanker, men jeg syntes netop du er god til at vælge farver, bruge maling og prøve ting jeg ikke altid tør.. Jeg er fjollet med dine LO,men kender godt følelsen.
Tilslutter mig LaChrissen, cirkler og riv og flå.
Håber ikke den forkølele bider sig fast, stakkels dig!

Betina Olesen sagde ...

Fnisss... så er vi 2 der er firkantet.... men har nu aldrig tænkt på dig som firkantet. Jeg synes at du laver nogle skønne LO'er, og at du har din helt egen unikke stil....

Hygge fra Betina