mandag den 2. februar 2009

Sassafras er cool!

Jeg har haft dette (og mange andre) Sassafras Lass ark liggende længe. Jeg elsker de ark, men har åbenbart svært ved at få dem brugt. Jeg ville så gerne bruge det med robotterne på - og her er resultatet:
Ungerne klatrer på en stor klatrevæg inde på Experimentarium. Jeg synes det var sjovt at give Theis en taleboble (hvor der står WOW!).
Robotark, bølget kant og taleboble er Sassafras Lass. Det prikkede ark er American Crafts. Billet og journaling-cirkel er Jenni Bowlin. Forskellige knapper samt scrappers floss og så en clips med filtpynt i toppen fra MM. Båndet med dutter på er fra min månedspakke og så brugte jeg forskellige thickers til titlen samt små MM bogstaver.

Mine afspadseringsdage er nu slut. Desværre. Det var lige så hyggeligt at holde fri! :-) Skal på aftenvagt i dag og i morgen og så ellers dagvagter.
L samt kammeraterne er kommet helskindet hjem fra Østrig. Og hvor er det DEJLIGT han er her igen. Sidder her og er helt forelsket i ham igen! :-)

Rigtig god mandag til jer allesammen!

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

godt du fik taget hul på bylden med de sassafrass papirer. Jeg synes også ngoen gange det er svært og bruge, eller også så nænner jeg ikke og bruge dem ;)

LaChris sagde ...

Nåååh hvor dejligt med den kærlighed :O) Ja, jeg er jo også vild med sassafrass og har også alle de vildeste ark...som kan være svære at gå til, som du siger! Synes du har fået et super godt LO ud af det !

Heidi sagde ...

et rigtig skønt lo du har fået lavet og jeg har det på samme måde som dig med sassafrass - elsker det men ofte lidt svært at bruge, men får dem brut ofte til kort i stedet ;o)

lam sagde ...

super lækker opsætning og et dejligt mix af farver

Thanni sagde ...

Jeg kan se vi er flere der har lidt svært ved det fra Sassafrass - jeg har nogle stykker som jeg bare MÅTTE eje, men jeg ved helt ærligt ikke hvordan jeg skal få dem i brug ;)
Fedt LO du har lavet - Taleboblen og cirkelteksten er super, og så synes jeg det er fedt med det prikkede som baggrund :)

Margit sagde ...

Det var da godt at der er lidt kærlighed tilbage ;-)
Fedt LO med flot opsætning. Fin dims du har puttet på. Jeg kan også godt lide sassafras... det er tilpas anderledes... men lidt svært at bruge =0)
God dag... og :( god vagt...

Anne Bente sagde ...

åhhhhhh total lækker lo du har lavet charlotte.

ninabakke sagde ...

Kjempe stilig :) Likte oppsettet!

Charlie sagde ...

Papiret passer fint til dine to klatre"mus". Og godt du ikke er græsenke længere. Tja - det er tit ikke så tosset med en lille ferie fra hverdagen og hinanden. Som man har hørt og set så tit på engelsk "Absence Makes the Heart Go Yonder". =0)

madamtridse sagde ...

Sejt LO du har lavet. Rigtig drenget.Jeg er vild med opsætningen,farverne og papiret.Ih ja det hele er bare super flot.
Du må ha' en rigtig god onsdag.:)

Anonym sagde ...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色