søndag den 12. april 2009

Nydeligt vejr og et SEJT layout!

Så er vi kommet hjem fra sommerhus. Har nu været herhjemme et par timer. Vaskemaskinen kører for fulde drøn, manden er ude og hente brænde sammen med svigerfar og ungerne sidder inde på værelset og leger med deres søde undulat. ... og her sidder jeg! :-)

Inden vi tog i sommerhus, nåede jeg at lave et layout mere. Den er lavet til en udfordring hos Scrapbookexpress, og går ud på, at lave et SEJT drenge-layout. Ikke noget med "tuttenut", blonder og blomster, men RÅT og SEJT og DRENGET. Jeg gik mine scrappesager igennem. Troede egentlig kun jeg havde det store dødningehoved (vundet hos Scrapsisters), men jeg blev klogere. Jeg havde jo en del mere jeg kunne bruge til mit drenge-LO! Billedet printede jeg ud i sepia - det er taget for 1½ år siden og viser min skønne yngste søn.

Baggrundsarket kan jeg ikke huske hvad er. Det er købt hos Multiscrap. Sort/hvid mønsterark fra gcd studios (?) købt på Scrap'n'dream messen. Dødningehovedet har fået en omgang med sort og brun inkpad. Metalclips-hjerte. "Tough" er MM metalbogstaver, som jeg troede jeg ALDRIG ville få brugt, men synes egentligt de passer godt her.
Også har jeg brugt div.: Billet, metal"knap", hvor der står peace, bånd, tags som fik en omgang med inkpad'en og de der små tingester fra dåsesodavand. Dødningehovedet har fået øjne i form af brads (pink paislee) fra min månedspakke. Brune fotohjørner. Og det var det! :-)
Det var rigtigt sjovt at lave dette layout!

Det er jo totalt lækkert vejr i DK for tiden. Lækkert med blå himmel, solskin og 18 grader. Dette billede tog jeg fredag eftermiddag på stranden ved sommerhuset. Det viser mine to drenge og deres fætter og kusine. Som i måske lige kan ane, har 3 af dem hverken sko eller strømper på - de var faktisk ude og mærke vandet (ganske kortvarigt). Øjjjj hvor de NØD det! Vi andre blev inde på stranden og drak en dejlig påskebryg imens. Hyggeligt!!

Det går fremad med min ryg - langsomt, men dog fremad. Har stadig ondt og er fortsat nød til at tage smertestillende. Men jeg kan bedre "holde mig oppe nu" og det er altså dejligt.
Næste fys.tid er på torsdag - glæder mig! :-)
Fortsat rigtig god påske til jer allesammen!

14 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Super seje materialer. Metalbogstaverne er fede og super lækkkert papir. Skøntbillede af den seje knægt.

Karina sagde ...

Det er et totalt sejt drengelayout du har lavet.
Rigtig god bedring med din ryg.

madamtridse sagde ...

Et super sejt LO du har lavet. Det papir er super lækkert. Jeg har det selv,men jeg kan heller ikke huske hvor det er fra.:)Skønt billede.:)
Sikke nogle skønne LO's du har fået lavet det sidste stykke tid. Jeg er vild med den gaveæske du har lavet til din niece.En super ide.:)
Det lyder til at du har haft en dejlig påskeferie med familien.
Hvor er det godt at høre at det går bedre med ryggen. Forsat god bedring. :)
Du og din familie må forsat nyde det dejlige påskevejr. :)
Knus Gitte

Thanni sagde ...

Det er super fedt dit LO!!..og nix ikke spor tuttenuttet ;D
Synes faktisk det er svært at lave de der maskuline/seje/drenge LO'er....men det er fedt når det lykkes, som for dig her :)
Godt det går fremad med ryggen - så fortsat rigtig go' bedring :)

LaChris sagde ...

WOw et total lækkert og sejt LO !! Bestemt et det skal liftes :O) Det var da pokkers med din ryg...kommer det sig af en "dum" bevægelse eller bare ud af den blå luft ? Håber, at du snart og hurtigt får det godt igen. Rigtig god påske til dig og familien.

lam sagde ...

Det var da godt et meget sejt og cool layout. Godt gået

Kirsten sagde ...

Fedt LO, - det er blevet rigtig sejt, som det skulle være :-)
Metalbogstaverne og dødningehovedet sætter lige "prikken over i'et". Herligt billede du har brugt.
Det er egentlig sjovt hvad der dukker op af sager, man ikke tænker over man har, når man får det hele rodet igennem. du har da i hvert fald fundet en massse fede detaljerm i gemmerne.

Margit sagde ...

UH-HA. Det er længe siden jeg har været forbi... Sikke flittig du har været. Rigtig lækker æske til niecen... den må da ha' gjort lykke!!!! Fede ting du havde fyldt i den :)
Og lækkert råt drenge-LO du har fået lavet. Det er skægt, når man nogle gange bliver "tvunget" ned i gemmerne...
Og skidt at høre det med din ryg. ØV og AV for den da...
Selvom det er godt du er i bedring. Det er bare så svært at komme over, når man ikke hører til dem der ynder at holde sig i ro !!!
Pas nu på dig selv. Lyder til at I har nydt påsken.

Scrappelise sagde ...

Takk for hyggeligt besøk igjen Charlotte og jeg koser meg virkelig med bilder og å lese i din blogg! Jeg har akkurat snakket med min mann om at vi bør ta en tur til Danmark igjen. Og når jeg ser dine billeder så ser jeg at det MÅ VI GJØRE SNART! Så leit at du har slike ryggplager, håper fysioen vil gøre mirakler for deg! ha en riktig god dag!

Gine sagde ...

Håper du har hatt en flott Påske Charlotte
Flott LO og flott bilde

=)

Gine sagde ...

ps..Hper ryggen din blir bedre fort
klemmer

Malin sagde ...

Hei!!

Så kos å få besøk fra deilige Danmark!
Og kos at du vil være med på konkurransen min:)
Tusen takk!

Knus Malin;)

Charlottes interiørblogg. sagde ...

Heisann:) Superfin blogg du hadde! Kan jeg spørre hvordan du har fått denne bakgrunnen til bloggen din? Stilig altså!
Hilsen Charlotte

Charlottes interiørblogg. sagde ...

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding:) Jeg skal titte innom de andre bloggene dine også! Morsomt å se blogger fra andre land i Skandinavia også:) Skal sjekke ut sidene vedr. bakgrunn til bloggen:) Skikkelig stilig! Ha en fin dag:) Hilsen Charlotte