torsdag den 30. april 2009

Om en uge...


...er L og jeg lige her:

Billedet lånt af Wikipedia.

Vi skal afsted uden børn - kun ham og mig - og vi glæææææder os rigtigt meget. Det bliver til 3 hele dage dernede. Jeg har ikke været i Paris siden jeg var 10 år gammel - så det bliver sjovt at gense det som voksen. Jeg fik turen i fødselsdagsave sidste sommer (af min søde L) og nu skal vi endelig afsted!!

Jeg har intet fået scrappet - og kommer nok heller lige til det. Er gået lidt i stå med det. Ingen inspiration - og egentligt ikke så meget lyst. (underligt!!!!).
Ryggen driller stadig. Har så ondt midt på natten, om morgenen og op af formiddagen - og derefter bliver det bedre op af dagen. Tager fortsat smertestillende og går fortsat til fys. Er også tilbage i jobbet igen. Jeg prøver at tænke mig om og tage den med ro.

Paaaaaaaaaaaaaaaaris!! Here we come!! (in a week!) hehe. :-)

20 kommentarer:

LaChris sagde ...

Åhhhh hvor du er heldig...Paris er bare SKØN SKØN SKØN ! Nu håber jeg så, at din ryg får det bedre, så det ikke hæmmer dig på ferien ! Og så ligger der jo også en scrap butik i Paris, bare så du ved det !"Le Temple du Scrap" på 13 Rue Ernest Cresson.

Kirsten sagde ...

Øøøjjj.... heldige asen ;-D
Jeg kan godt forstår at du glæder dig, Paris er jo en skøn by, - og så kun Jer 2... hmmmmm... ;-D ;-D

Det er altså synd for dig, at du bliver ved med at bøvle sådan med den ryg, - jeg kender det kun alt for godt selv, man bliver så træt, så træt, og har svært ved at få hvilet ordentligt. Det eneste der har hjulpet mig, når det har været helt skidt, har været at gå til en idrætsskadeterapeut, de "gør" nogen andre ting end en fys., men jeg synes det hjalp mig bedre. Der gives desværre ikke tilskud til den slags behandlinger, men bare det hjælper synes jeg pengene er givet godt ud.

Rigtig, rigtig god tur til Paris. Det bliver dejligt med sådan en "kærestetur" :-)

Thanni sagde ...

Uha det lyder skønt med sådan en tur - kan godt forstå du glæder dig!! :)

Karina sagde ...

Paris!! Og uden børn. Det lyder sørme godt. Du siger bare til, hvis du skal låne Eifelstemplet ; )
Rigtig god tur i hvert tilfælde og så håber jeg at ryggen bliver bedre, så i kan trave Paris tynd ; )

Mona sagde ...

Tak for de fine ord. Her er linket til vores nye udfordringsblog; A little bird told me- Vi glæer os til at se dig!!

http://alittlebirdiechallenge.blogspot.com/

God tur til kærlighedes by!!

Helle Sahl sagde ...

Aahhh...det lyder også som det du lige trænger til og hvis vejret forbliver lige så godt, er der også bare fantastisk. God bedring med ryggen og rigtig god tur!!!

BellaMio sagde ...

Uha hvor er du heldig.., Paris in spring... ikke dårligt!! Jeg håber I får en fantastisk tur!! Mon ikke scraplysten så kommer tilbage, når du kommer tilbage med en kamera helt fuldt af spændende billeder.. Hvor er det surt, at du bliver ved med at døje med ryggen!! Det er vildt hårdt!! God bedring & god weekend!!

Scrappelise sagde ...

Å så herlig med en Paris-tur for to! Du må ta masse bilder og vise oss. Håper ryggen din blir bedre før du drar, kanskje det er en slik tur den trenger? Ha en riktig god tur Charlotte!

Jeannette Lauridsen sagde ...

Bare det var mig. Jeg elsker Paris. Har været der et par gange. Der er bare så meget at se. Gode billeder til mange LO'er.
Det bliver skønt at kun i to skal afsted. Håber i får en god tur, og din inspiration så vender tilbage.

Lise sagde ...

Det lyder fantastisk med en tur til Paris... Håber ryggen får det bedre inden afgang. Rigtig god tur;-)

Netti sagde ...

Jeg kan godt forstå at du ikke har lyst til at scrappe når du har så mange smerter i ryggen, alt din energi går jo med at holde det ud.
Jeg er da sleeet ikke misundelig på jeres tur ;) Hvor er du heldig!!

madamtridse sagde ...

Ej hvor er du heldig, sådan en tur til Paris bliver da super lækkert.
Jeg håber du får det bedre med ryggen inde I tager afsted.:)
Det lyder til at du måske skal forbi en scrapbutik dernede.;o)
Du må forsat ha' en rigtig god weekend :)

Jette / ma11edina sagde ...

Ih, hvor er det lækkert for jer, med sådan en forkælelsestur! Rigtig god fornøjelse :-)
Håber snart det bliver bedre med ryggen, men måske sådan en tur lige kan gøre det sidste ;-). Håber også scrap-inspirationen kommer til dig snart igen :-)

Sarah sagde ...

Slet ikke misundelig!!!
Hav en rigtig god tur!

lam sagde ...

Håber I får en fantastisk tur og god bedring med ryggen

Peggy-Sue sagde ...

lyder super lækkert - god tur:)

Men jeg fatter ikke man tager ud og rejse uden børn når man har sat dem i verdenen:)

Glæder mig til at se hvad du får scrappet af billeder når du vender hjem.

Engel sagde ...

Rigtig god fornøjelse i Paris... jeg kan slet ikke forestille mig... det lune vejr, stemningen, duftene, blomsterne, det mærkelige tårn.. rødvin...cafe au lait... eller alle de andre ting som hører sig sådan en tur til... Nyd den i fulde drag... vil glæde mig til en ferieberetning og lidt stemningsbilleder, som forhåbentlig kommer, når du er hjemme igen :o)

Margit sagde ...

PARIS!!! om foråret.... og bare jer 2...???!!! ;-) ;-)
Hmmmmm... det lyder RIGTIG hyggeligt.
Jeg håber, at din ryg vil opføre sig pænt mens I er der, for det kræver "sin mand" at holde til strabadserne op og ned ad boulevarderne ;-) ;-)
Udnyt metro'en... :)
Rigtig god tur... :)

Peggy-Sue sagde ...

Nej nej charlotte.. det var skam ikke hårdt ment.. men som du nok ved er det skrevne sprog ret dumt .. og jeg kan godt se de ser underligt ud men det var ikke sådan ment:)
Vi er herhjemme helt enige om at barnet kommer i første række og vi gør skam også ting alene uden barn.. men vi har det begge sådan at rejse uden børn gør vi ikke:)
Jeg ønsker dig en rigtig rigtig god tur:)

tovetyll sagde ...

Heia søte Charlotte
unnskyld at jeg ikke har besøkt bloggen din på så lenge!!
så deilig med ferie, håper du koser deg masse masse i Paris, det er en flott by, og sååå romantisk, særlig ved Montmatre. det er noe spesiellt med lyset der om kvelden!!
håper du snart finner inspirasjonen igjen, hvis du sender meg en mail med adressen din, skal jeg sende deg en liten oppmuntring i posten, kanskje ryggen føles bedre også da!!
stoor klem fra Tove xoxo