tirsdag den 12. maj 2009

Så er vi tanket op!

Efter nogle skønne, skønne dage i Paris, er vi nu tanket op til en ny omgang hverdag.

Ihhh hvor var det en dejlig tur. Vi fik set alt det vi havde planlagt og faktisk lidt mere til. Vejret var fint - omkring 20 til 25 grader. Vi fik en smule regn den ene dag, men det var imens vi sad og spiste frokost på en udendørs cafe (under markisen) og det var ikke koldt på trods af regnen.
Vi nåede en tur op på 3. sal i Eiffeltårnet (giiiiisp!! Det var s.. skræmmende!!), var på toppen af Triumfbuen (284 trin op og op og op ... ømme muskler!! he he), vi var i Latinerkvarteret, var på Louvre (ikke inden døre), var inde i NotreDame, sejlede på Seinen, var i en slags botanisk have (skuffende desværre), var forbi en zoo, var i et kæmpe indkøbscenter, som var bygget 4 etager under jorden. Vi sov på et skønt lille hotel med søde ansatte. Vi gik og vi gik og vi gik rundt i Paris og fik bare så mange indtryk! Vi har gået mellem 30 og 40 km i alt på 2½ dag. Sejt!! he he. Vi prøvede også Metroen - og den var virkelig nem at finde rundt i.
Derudover var der tonsvis af cafebesøg, små barer, restauranter og så videre. Total hygge! Og så drak vi vores yndlingsdrink midt på Champs-Elysée - en dejlig kold og lækker Mojito. Det kostede os lige 220 danske kr. for to drinks! ... Vi havde så også udsigten til Triumfbuen! he he. :-)
Vi boede en gade fra Triumfbuen, så man må sige, at det var mega centralt! Nu har vi det begge to sådan, at vi meget gerne snart vil afsted igen!! :-)

Her er lidt billeder:
Indgangen til vores hotel så sådan her ud. Meget hyggeligt og pænt. :-) Vi kunne desværre ikke fotografere fronten af bygningen, da den var ved at blive restaureret.

Udsigten fra 3. sal i Eiffeltårnet. Pyyyyhhh - der var langt ned!! Jeg tog selv dette billede, og følte mig da også en smule svimmel efterfølgende. he he. Jeg har zoomet en smule, så højden "snyder lidt" her.
En af de smukkeste kirker i verden, som jeg har set: NotreDame. Den er vildt stor, dramatisk og overdådig i sin gotiske stil. Man får virkelig respekt og bliver totalt ydmyg når man står inde i det enorme kirkerum. Jeg tændte et lys for min farfar, som vi desværre mistede for nogle år siden. Og jeg må sige, at jeg blev vældig rørt af hele stemningen.

Igen NotreDame. Næsten helt frygtindgydende med den halv-sorte himmel! Imponerende byggeri!

Og nu sidder jeg her og er klar til at tage på aftenvagt. Sådan er det jo, hverdagen må jo starte igen på et tidspunkt.
Jeg har netop fået scrappet et layout. Ved ikke om det blev helt godt, men nu er det lavet (en af mine designteam opgaver). Scrappelysten er ikke helt retur endnu, men det MÅ vel komme snart!
Ryggen er en historie for sig. Den gør ondt om morgenen, stadigvæk, men op af dagen har jeg det fint. .....

Jeg vil tage lidt på blogrundfart. Ha' en god dag allesammen!

11 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

nejjjj hvor lyder det til i har haft en hyggelig tur, og de billeder er bare flotte.der ser vild hyggelig ud, god bedring med ryggen søde

Lise sagde ...

Det lyder til at i har haft en fantastisk tur, Set rigtig mange spændende ting, fået nogle rigtig gode billeder og en MASSE motion;-)

Karina sagde ...

Paris! Det lyder skønt.

LaChris sagde ...

Allo Charlotte ! Velkommen hjem..ih jeg sidder og bliver helt syg efter at komme til Paris igen ! Kunne man mon få navnet på det skønne hotel ? Det er bare så skønt at gå rundt i Paris...kan godt forstå at I foretrak at gå rundt istedet for Metroen ! Ja, Notre Dame er helt fantastisk...kom I op i tårnene? Det gjorde vi desværre ikke, så det har jeg da tilgode :O)
Glæder mig til at se nogle Layouts a la Paris ! Forhåbentlig vender scrappelysten tilbage når du sidder med alle billederne.

lam sagde ...

Det lyder som en fantastik tur

Thanni sagde ...

Velkommen tilbage fra en skøn tur :)..I har da fået oplevet noget og fået en MASSE go' motion ;P
..og nogen fantastike billeder - især af Notre Dame :)
Håber snart du får din scrappelyst tilbage - og go' bedring stadig med ryggen :)

BellaMio sagde ...

Skønne billeder, det lyder rigtigt som en herlig tur!! Det er en SKØN by!!
Mon ikke scrappe lysten vender tilbage snart, med de skønne billeder fra Paris!! Håber ryggen snart går helt i orden!!

Netti sagde ...

Ja der er skønt i Paris. Jeg har selv været oppe i tårnet og følte at det hele stod og svejede..og så den der gamle elevator!! Den knirkede helt vildt :)

madamtridse sagde ...

Ih det lyder til at I havde en rigtig dejlig tur. Men hold da op hvor har I fået gået og set meget, håber din ryg klarede turene.:)Skønne billeder fra Paris. Åh hvor ser det hotel romantisk ud rigtig parisisk, eller hvad det nu hedder.:) Ja NotreDame er helt fantastisk. Da jeg engang skulle i NotreDame var der bryllup. Vi så brudeparret komme ud. Jeg tog billeder af både brudeparret og af den flotte lysekrone inde i kirken,som der stadig var lys i da vi kom ind. Men desværre var det før digi-kamaret så billederne blev ikke til noge (indgangskamera):(
Men smuk var det.:)
Du må ha' rigtig god bedring.
Rigtig god weekend.
Knus

Margit sagde ...

Velkommen hjem igen.
GODT, at det blev en dejlig tur. Har tænkt på dig mhp ryggen ... !!
Nu må den da snart blive helt god igen. Jeg synes det er godt gået, hvad I har nået på de dage... men der er også VIDUNDERLIGT i Paris.
Og jeg bliver helt misundelig... men det er en grim ting... så FY!!
Stadig god bedring med ryggen... Ses vi på SAM??

Dorit sagde ...

Åh, Paris, var der på tøzetur med min datter for snart 5 år siden. Jeg har jo lidt højdeskræk og valgte ikke at komme op i Eiffeltårnet, selv om jeg gerne ville, men kan jo nu forstå, at det nok var godt jeg ikke gjorde det. Ikke en gang Montparnasse skulle jeg op i. Vi var rundt på samme tur som jer næsten, var inde og hilse på Mona Lisa, selv om hun næsten blev skjult af fotograferende kinesere. Men det er lissom med Den lille Havfrue, man blir lidt skuffet over størrelse... men det er da lidt stort at have set det maleri IRL. Paris er skøn, jeg kommer der gerne igen. Glæder mig også til at se nogen Pariser-LOs !!