fredag den 15. maj 2009

Mega simpelt

Et mega simpelt layout. Dette lavede jeg til Just My Sketches, mit DT arbejde for denne måned.
Som fortalt, har jeg ikke den store scrappelyst for tiden - så layoutet blev lidt derefter. Det blev meget simpelt, ... næsten alt for simpelt ... ikke de store dikkedarer.
Billederne viser L og jeg, min bror og svigerinde foran kongeslottet i Oslo. (oktober sidste år). Det var så flot vejr og kongens have var rigtig fin! Men slottet er egentligt ikke særligt prangende - blev overrasket over hvor "kedeligt" det ser ud.

Her er skitsen. Igen synes jeg det var en vanskelig skitse (lige som jeg syntes i sidste måned), så det var lidt af en udfordring. ... og når scrappelysten stadig ikke er helt tilstede... hmmmm. ja...


Her er layoutet:Baggrundsarket er mere rødt i virkeligheden! Alt papir er fra min månedspakke hos MyScrapbookNook. Skønne sager! Chipboardtræet og bling, blomsterne samt bogstaverne "kongen" er også derfra. Træet gav jeg en omgang med stempelpuder. Og så lavede jeg en bling/knappe blanding, som jeg synes ser ret sødt ud. :-)

Er faktisk igang med at lave et layout til udfordringen ovre hos A Little Bird Told Me. Kæmper for at få scrappet noget! Jeg vil så gerne, men når jeg sætter mig ned, så får jeg ikke rigtigt lavet noget. ØV!!

Til jer som har spurgt mig: Nej, jeg kommer desværre ikke på SAM! Jeg har arbejdsweekend, så det må blive en anden god gang. Hyg jer allesammen! Og rigtig god weekend.

6 kommentarer:

LaChris sagde ...

Mega simpelt og mega flot ! Du har da fået et supergodt resultat ud af den skitse, det mener jeg. Jeg ville godt nok også sidde og klø mig i håret, hvis jeg fik forlagt den skitse :O) Smadder søde sager du har fået i din månedspakke. Ka du nu ha god arbejdslyst i weekenden...vi mødes vel til noget scrapkomsammen en anden go gang. JA hvad med ude hos love2scrap/Pia i Tolstrup !!!??

Helle Sahl sagde ...

Ja, jeg synes også den ser svær ud og det blev da godt. Jeg er helt vild med træet. Skønt kit.

Dorit sagde ...

Synes det LO er rigtig sødt, med nusselige detaljer !
Kender godt det med at køre træt i scrap, men jeg har efterhånden så meget papir/karton, faktisk også nyindkøbt, (for der fejler jeg ikke noget), og fotos, så jeg SKAL i gang ! Det skal nok komme igen, bare rolig, både for dig og mig !!

Thanni sagde ...

Synes det er et godt LO du har lavet - osse uden de mange "dikkedarer" ;)
Håber din scrappelyst vender tilbage for fuld styrke igen - kender godt det med at den glimrer ved sit fraværd i perioder....men shoppegenet fejler sjovt nok aldrig noget *G*
Go' weekend osse til dig :)

Rikke sagde ...

gisp den skitse ser nu også lidt ond ud.
Synes det er rigtig sødt selvom det ikke over overfyldt med alt muligt. enkelt og lækkert :)

og jo det har taget lidt tid det blomster noget på mit lo, men jeg er også stadig nybegynder så håber jeg bliver hurtigere med tiden :)
go aften fra mig

Margit sagde ...

Super flot... og ja... det ser jo "helt enkelt" ud... men jeg kender godt de der overvejelser der liiiiige har været inde over ;-)