lørdag den 16. maj 2009

Jeg er bare SÅ heldig!

Tænk engang at få tilsendt en bunke med lækre scrappesager .... sådan bare fordi! Det er altså stort!
Jeg lærte Tove (aka Tovetyll) at kende via det norske scrappeforum, som hedder Scrapbookexpres for nogle år siden. Vi har af gode grunde aldrig mødt hinanden IRL, men der er bare et eller andet - kender i det. Hun er utroligt sød og meget kreativ og dygtig. Hun har tilmed netop lavet sin egen papirskollektion - meget farverigt og livligt og skønt!!

Da jeg skrev om min mistede lyst til at scrappe for tiden samt mine rygproblemer, valgte den søde Tove at sende mig nogle ting som opmuntring - og dem modtog jeg i dag med posten. :-)

Se her:Mange herlige dimser at lege med! Jeg kan se jeg ikke fik det hele med på billedet. Pakken indeholdt nemlig også flere kort, små tags, perler, tyll .... så lækkert!! ... samt en lille plade lys chokolade, som allerede er spist. He he! :-)
Kortet som Tove havde sendt med, var et rigtigt sommerligt jordbær kort, som gør mig glad!

Og her ses lidt af Tove's herlige kollektion. Regnbuer, æbler, blomster, hjerter, skyer .... skønt!!

Tusind, tusind tak søde ven! Det varmer så meget og jeg er vældig glad for alle tingene!
Stoooooor klem fra Charlotte! xxx

13 kommentarer:

Dorit sagde ...

Nøj, der er guf for en freestyle-scrapper. Kan se der er nogle af de gammeldags esser, vi samlede på i min skoletid, måske man skulle tjekke gemmerne, de ku' da snilt bruges til lidt scrap !
Herligt der sidder én oppe i Norges land og tænker på dig.
Doritten

LaChris sagde ...

Åh hvor er det bare sødt gjort af din norske scrappeveninde !!! Og sikke herlige sager...MUMS ! Det papir som hun selv har lavet...er det mon noget som kan købes i butikker ? For det er sørme noget herligt papir !
Ka du ha en god søndag..selvom du skal på job.

Anonym sagde ...

super lækker pakke, og du er heldig ja :o)
jeg skrev faktisk lige til Tove igår, da jeg faldt over hendes blog igår også! utroligt lækker stil hun har og det papir der, wauw!

Anne Bente sagde ...

åh.... så sødt af hende, men det er typisk, hun er en rigtig super person, ha en god dag.

Thanni sagde ...

Hold da op - en skøn pakke du har fået!! :)..og super dejligt at modtage sådan en opmuntring - smaddersødt afr din norske net/scrapveninde :)

Helle Sahl sagde ...

Hvor dejligt. Kan godt forstå du blev glad. Det er også glade farver der var i den pakke og vildt spændende papir hun har fået lavet.

Netti sagde ...

Hvor må det være dejligt at få en uventet scrappakke ind af døren..tror du ikke at det skupper kreativiteten igang igen?
og så lige noge thelt andet: Det er da de lækreste billeder du har på din header!

lam sagde ...

Sikken en skøn pakke og en sød gerning at gøre.
Glæder mig til at se hvad du får ud af det

Gitte sagde ...

Sikke en dejlig opmuntring at få og noget værre noget med ryggen. god bedring og håber du får din scrappelyst igen.

tovetyll sagde ...

åå så godt at jeg kunne gjøre deg glad!! håper du får scrappet masse igjen snart, og at du ihvertfall kan få den gode inspirasjonsfølelsen, er ikke det flott, når den dukker opp i magen?

ha en kjempegod uke, vennen!!

stooor klem fra Tove*

ps papirene mine kan ikke kjøpes i butikken enda, men i bloggen min ser du hvordan de kan kjøpes på internett:)

Dittepigen sagde ...

HVor skønt med sådan en "space-ven". Bliver spændende at se hvad du kan få lavet med de skønne sager. Toves papirkollektion ser ud til at være supercool.

Margit sagde ...

Hvor er du HELDIG!!! Hvor var det sødt af din veninde. Det varmer sådan når der lige dumper noget uventet ind af døren, ikk'?
Det papir er da bare for LÆKKERT!!!
Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af det ;-)

Anonym sagde ...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色