mandag den 6. april 2009

Yes - det lykkedes....

Jeg har fået scrappet et enkelt layout. Jubiieeee! Det er længe siden lysten rigtigt har været der og jeg har også manglet inspiration .... og ikke mindst tid!
Oven i det hele har jeg fået dårlig ryg. Var sygemeldt i sidste uge - var hos lægen, som sagde, at den store muskel, som går hele vejen rundt om ryggen og over brystet er OVERANSTRENGT på det vildeste. Derfor har jeg så mange smerter. Kan ikke ligge særligt længe, kan ikke sidde særligt længe osv. Det gør bare ONDT. Får nu smertestillende x 3 dagligt og skal have tid hos fysioterapeut. Håber det snart bliver meget bedre!!

Jeg fik lavet udfordringen til Årets Designer ovre hos Scrapbook Express i går. Denne gang skulle der bruges eyelets, men jeg ejer IKKE en eneste eyelet, da jeg IKKE kan li' at bruge disse. Har stort set aldrig brugt dem, kun ganske få gange. Alternativet var så at bruge mindst 10 brads - og den måtte jeg så hoppe på.

Her er layoutet:
Hmmm - lidt skæv fotografering.
Billedet viser min søde mor, som er i fuld gang med "Isprinsessen" af Camilla Läckberg. Hun slugte den råt og fortalte ivrigt undervejs om handlingen! :-)
Som sagt er der brugt 10 brads - 4 stk. i blomsterne og 6 stk. nede i venstre hjørne. Ellers er baggrundsarket Cosmo Cricket fra min månedspakke (herfra). Sommerfugl til teksten er fra Scrap Cat julekalenderen, billet fra Fru Hansens Kælder. Nål med gult hjerte fra Nordhjem. Thickers og resteark.

Jeg håber i alle nyder det flotte vejr, som vi har haft de sidste par dage. Jeg ønsker jer alle en god og hyggelig påske. Jeg skal skal arbejde onsdag + torsdag (håber ryggen holder!!) ellers har jeg fri resten af påsken. Dejligt :-)

13 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Øv, hvor trælst med ryggen. (Kender du det ord trælst). God bedring til dig.
Dejligt layout og god historie med din mor.

Thanni sagde ...

Åårh hvor synd for dig med den ryg - håber du snart får den i orden igen :)
..og så er det jo et fedt LO du har fået kreeret - kender godt det med at nogen simpelthen er NØDT til at fortælle handlingen i bøger de læser eller for den sags skyld i film de ser ;P

Engel sagde ...

Stakkels dig, håber ryggen er blevet bedre, og at fysen hjælper. Det er en super skøn side, du har kreeret med din læselystne mor... Håber du får en skøn påske

Karina sagde ...

Dejligt layout.
God bedring og pas nu på dig selv.
Gå nu ikke på arbejde for tidligt...

Dorit sagde ...

Et rigtig dejlig LO, det oser af god afslapning... lige hvad vi sekretøser har brug for, selv er jeg i gang med Mænd der hader kvinder, er ellers ikke til krimier, men det hører vel med til god opdragelse af have læst den trilogi, håber jeg holder det ud.
Vil ønske dig rigtig god bedring med de ømme muskler !

Kirsten sagde ...

Det er et lækkert layout du har lavet, kombinationen med de blå og orange farver er sej, synes jeg.

Uh... jeg kender godt det med at overanstrenge diverse muskler. Umiddelbart tror man ikke det er så anstrengende at sidde og "høvle" løs på en computer dagen lang, men det tempo man er nødt til at lægge for dagen i vores fag giver desværre tit overbelastningsskader.

Håber du snart får det bedre med musklerne og at du må nyde de fridage der venter.
Pas godt på dig selv.

Knus....

lam sagde ...

Sikken noget med din ryg. jeg håber du snart er på højkant igen, så du kan scrappe.

Super lækkert layout i fedt farvemix

Netti sagde ...

Superflot layout du har lavet. Og dejligt at se at du er kommet igang med at scrappe igen.
Sikke noget med din ryg. Jeg har prøvet det samme og fandt en massør der laver dybdegående massage og vupti var det væk :) Han nummer er gemt kan du tro!!

Charlie sagde ...

Rigtig god bedring med ryggen. Du får sikkert nogle gode øvelser hos fys'en. Fint LO med læsehesten - kender godt typen der ikke kan læse noget uden at vi andre skal inddrages. Minder mig om når min mand fik Hvem, Hvad, Hvor juleaften og vi andre fik PIP af at høre. "næh - vidste I at..." 17 gange. Året efter fik han den først som den SIDSTE pakke =0).

Jette / ma11edina sagde ...

Øv, hvor er det træls med din ryg, jeg håber du får noget godt og effektivt massage der kan løsne op! Dejligt at se lidt scrap-nyt også ;-), det er super flot, med dejlige farver. Jeg kan lige se mig i samme sted i sommers da jeg gik herhjemme, og bl.a. også slugte "Isprinsessen" - wow den er god!! Nu håber jeg du trods alt kan nyde påsken og have nogle dejlige dage med familien. God påske til dig :-)

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke noget øv med den ryg. Håber det er blevet bedre.
Super løsning på opgaven i dejlige farver.
Rigtig god påske til dig og din familie.
Knus fra Jeannette

Betina Olesen sagde ...

Øvvvv med den ryg, det lyder til at have været noget af en omgang... øv øv øv... håber at det går fremad nu, rigtig god bedring til dig.

Skønt LO, og jeg kan faktisk rigtig godt lide at fotoet er skævt ;-)og skøn historie der følger med det....

Rigtig god påske
Betina

MH72 sagde ...

Dejligt LO med en god, god historie!
God bedring med din ryg...