torsdag den 9. april 2009

"Så går våren gennem Nyhavn..."

Nyt layout! Denne er lavet til en skitseudfordring ovre hos Scrapbookexpress.
Jeg havde vældig meget lyst til at lave et layout med mine nye billeder fra Nyhavn.
Lørdag d. 28.03. kørte L, ungerne og jeg ind til København. Vi travede ned langs hele Strøget og endte i Nyhavn. Der tog vi på en guided havnerundfart, hvilket ungerne ELSKEDE!!. Bagefter fik vi lidt at drikke ved en hyggelig udendørs-servering. Vejen gik så tilbage gennem hele strøget og vi endte på Burger King. :-)

Jeg tog disse skønne billeder og her er layoutet:

Baggrundsarket er K&Company. Det hvide/grønne ark er fra Prima og så er der en rest af BG.
Den sorte "bling" pynt er fra Prima, Thickers fra American Craft, journalingarket er fra MM {note}worthy. Bånd fra min månedspakke. Og så har jeg brugt gule knapper, for at understrege de gule påskeliljer, man ser på nederste billede.

Angående min ryg, ja så var jeg til fys. i går. Hun sagde, at jeg kunne betragte min ryg som "forstuvet". De smerter jeg har og de gener jeg har i ryggen svarer til en kraftig forstuvning af f.eks. anklen. Hun kunne godt forstå, at jeg har ondt. Hun "æltede" mig og vred i mig i en time og så var jeg bare rigtig ØM. I dag går det en smule bedre, men er stadig nød til at tage smertestillende.
Skal derover igen efter påske - og det glæder jeg mig til!

Vi tager i sommerhus i morgen til søndag. :-)
GOD PÅSKE til jer allesammen og NYD det!

10 kommentarer:

Jeannette Lauridsen sagde ...

Hvor er det bare et super flot LO du har fået lavet. Farver passer bare så godt til billederne (som for øvrigt er super skønne).
God påske til dig og din familie.

Knus fra Jeannette

Thanni sagde ...

Rigtig skønt forårs-LO - farverne passer super til billederne :)..og så er opsætningen vist lige til et lift på et tidspunkt ;)
Kan altså godt forstå du har ondt i den ryg :( ...håber du alligevel kan nyde påsken og det - forhåbentlig - gode vejr :)

sollie sagde ...

What a beautiful page. I'll do some scrapping today. finally!!!

Helle Sahl sagde ...

Uuuhh det lyder som og ser ud til at have været en hyggelig tur. Jeg er vild med blonderne og detaljen med knapperne i den gule farve.

Kirsten sagde ...

Skønt forårsLO du har lavet. Det er nogen dejlige, lette farver du har brugt, og blondebåndene gør det rigtig forårsagtigt.

Vi skal en tur til København omkring Claus's fødselsdag, og har også planer om at tage en tur i Nyhavn, hvis vejret bliver godt. Det glæder jeg mig til.

Håber snart fyssen får has på din trælse ryg.

Rigtig god tur i sommerhus.

lam sagde ...

hvor er det smukt dit layout og fed effekt med de gule knapper.

tovetyll sagde ...

for en herlig LO! Nyhavn er jo så fint, skjønner godt at du ville scrappe de bildene!
håper det går bedre med ryggen snart, og at du få en super påske!! kos deg med fridager!

klem fra Tove:)

BellaMio sagde ...

Det var da surt med din ryg, håber at det snart bliver bedre!! Rigtigt flot LO.., billederne er skønne!! Jeg er tosset med de thickers.., hvad hedder de mon?? Rigtig god påske.. :-)

MH72 sagde ...

Sikke nogle skønne billeder!

God påske - og god bedring med ryggen...

Betina Olesen sagde ...

Åhhhh... lige et LO til mit forårshumør....
Det er et rigtig skønt LO, og farverne passer jo lige til billederne.... kan rigtig godt lide de gue knapper, de lyser op... (og det siger hun, til trods for at gul ikke lige er farven ;-))

Hgge fra Betina