fredag den 9. april 2010

Kreativ

"Kreativ" - dette var ordet til en udfordring på det norske forum. Og så gik jeg i gang med at scrappe billeder af yngste søn, som sidder og sysler med scrapbooking i okt. 2007.

Baggrundsarket er Basic Grey - Origins serien, som jeg for øvrigt synes er rigtig fed. Jeg har brugt rigtig mange ark fra det kit efterhånden!

Denne herlige chipboard saks er fra Maya Road - modtaget i en af mine skønne månedspakker fra The Nook. Den passer jo perfekt til layoutets tema. Og så synes jeg bare det var sjovt at binde en sløjfe omkring den, for at gøre den ekstra detaljeret. Jeg har clipset saksen fast til arket.

De her bogstaver er FEDE! De er også modtaget fra The Nook og mærket er Jellybean soup - det samme er båndet med de brune fugle på! Lækre sager, som jeg farvemæssigt synes passer godt til billederne.

Ellers har det været en uge med fuld knald på - især på jobbet.
Jeg er jo lægesekretær, og som alle efterhånden ved, er sygehusene noget hårdt ramt for tiden økonomisk, hvor der bl.a. finder en masse fyringer sted. På min afdeling bliver der ikke fyrret, men der er en "naturlig afgang af personale". Vi er kun 4 sekretærer som dækker alle vagterne på hverdage, helligdage og weekender. Den ene sekretær har nu sagt op og vi får INGEN ny ansat ... jeg aner ikke hvordan vagterne skal kunne besættes nu med kun 3 tilbage. Vi er kommet med et par alternative løsninger, men vi må se hvad afdelingsledelsen lægger op til allerførst. Det hele er noget nervepirrende og stressende, synes jeg.
Jeg skal i aftenvagt i dag - og jeg prøver bare at tage en dag af gangen, det er vidst ikke andet at gøre. ..

Rigtig god fredag til jer allesammen!

9 kommentarer:

Dorit sagde ...

Tillykke - det er så fedt et LO det her... Lækkert dims og farver, der bare matcher det hele, ja BG er ikke til at undvære og meget smukke papirer. Synes saksen er særlig sej til et kreativ-LO.
Ja, kender jo godt til vores arbejdsforhold, uhyggeligt hvad der kommer til at ske fremadrettet, tror der bliver meget sygdom pga vores stress med for lidt personale, det er f..... uhygligt du !

Margit sagde ...

Allerførst: SUPER flot LO. Det emmer af kreativitet... både på billedet og på dit LO. LÆKRE bogstaver og bånd... jeg er også HELT vild med BGs serie... de er så flotte.
Mht. jobbet, så forstår jeg godt jeres frustrationer... og jeg fatter ikke at "sygehusene" kan få det til at hænge sammen med alle de fyringer... (og det kan de vel heller ikke!!??)
Man skal vist være glad for man ikke er syg!! =0) Jeg håber, I passer godt på jer selv - trods alt...
God week-end - lige om lidt.

BellaMio sagde ...

Hvor er det et flot LO..!! De bogstaver er da bare for seje.., gad vide om man kan finde dem herhjemme!! Farver er så gode sammen og saksen.. WOW!!
Uha jeg kender også det med nedskæringer og fyringer over hovdet, da jeg er ansat på et plejehjem!! Jeg elsker mit job, på trods af alle de barske sider der er ved det!! Men de nedskæringer gør klimaet så dårligt gang på gang, det er så ærgeligt!! Håber det kommer til at gå godt hos jer!! God weekend!!

Karina sagde ...

Kanonlækkert layout. Flot rolig opsætning og lækre detaljer.
God weekend.

Charlie sagde ...

Ja sikken et lækkert LO med flotte materialer - MUMS de der bølgepap bogstaver er skønne. Og hvor kan jeg blive harm både på personalets og de der bliver syges vegne - hvad er der LIIGE gået galt med vores sundhedssektor p.t.` Husk at mærke efter hvor dine grænser går, alt for mange bliver for stressede fordi de ikke har lyst til at sige nej en gang imellem. Tro mig - man er sig selv nærmest i sådan en situation - har selv engang prøvet at brænde mit lys i begge ender for at give mere end 100 procent i et job og dengang var utak BESTEMT verdens løn.

Marianne sagde ...

Jeg håber, at I finder ud af noget på jobbet - det er ikke særlig sjovt at være stresset hele tiden - men mon ikke der viser sig en løsning? Dit Lo er vanvittig flot - og det må absolut liftes her på et tidspunkt :o)

lam sagde ...

Skønt skøan tlayout med mange søde detaljer. Fed efffekt med bølgepap bogstaverne og den lille saks

Kirsten sagde ...

Fedt LO du har lavet, det er sørme nogle fede ting man får i pakkerne fra The Nook. Jeg er helt vild med bølgepapbogstaverne, den lille saks - den er da for cute - og ikke mindst båndene.

Ja, det er bestemt ingen dans på roser at være lægesekretær nu om dage. Vi sidder i samme situation her ovre hos os. Jeg sidder i et sekretariat hvor vi er vi sekr. Den ene er i ½-tids flexjob og må ikke lave noget som helst, der kan stresse. En anden er på barsel, og en vikar kan vi kigge i vejviseren efter, - i næste uge har den 3. ferie og så er der mig, til at tage sig af stuegang, operationer og indlæggelsesjournaler for ca. 50 patienter - så - Tju-Hej hvor det går. Man kan undre sig over at sygehusledelserne vil byde os ansatte sådan nogle forhold.
Jeg tror det eneste der er respekt for er, hvis vi lader tingene ligge, men det er jo også svært når det er syge mennesker der "hænger" i den anden ende. Vi må gøre hvad vi kan for at passe på os selv, så vi ikke går ned med stress, og så Charlie ganske rigtigt siger, så får vi ingen tak for at knokle en vis legemsdel ud af bukserne.
Rigtig god arbejdslyst, og pas på dig selv ;-/ :-D

madamtridse sagde ...

Waow et lækkert LO. Super flot opsætning af dims og billeder. Super med den lille saks i hjørnet. Vild med de bølgepap bogstaver.
Uh det papir er for lækkert, har selv købt det og øv jeg skulle ha' købt mere.;O)
Nogle skønne billeder af sønnen.:)
Du må ha' en rigtig god uge.
Knus