torsdag den 22. april 2010

Ud på tur og så lige en snestorm

Hej Hej,

I weekenden var vi på endnu en familien Hansen-tur (min mands side af familien). Denne gang var vi 35 deltagere og det var super hyggeligt og dejligt. Vejret var sådan set fint - lørdag formiddag kunne have været bedre, men kan ikke klage, for det klarede op i løbet af dagen. Det eneste dumme var bare den blæst. Alligevel var vi dog ude størstedelen af tiden og det var skønt.Vi var en stor blanding af børn, unge, ældre og ældst. Dejligt! Og på en hel weekend får man talt med så mange forskellige - bare dejligt!

Lidt af huset vi boede i. Dette billede er dog taget fra bagsiden (om fredagen) - se en smuk himmel. Denne dag var det rimeligt varmt, når man sad i læ for vinden. :0)

Lørdag formiddag på stranden. Ikke mange andre mennesker end mig selv! he he. L gik med mig derned, men gik hurtigt tilbage igen .... der var vidst en der havde tømmermænd.. he he.
Havet set virkelig koldt ud!! Men synes altså billedet er utroligt smukt, trods de grålige farver.

Vi kom hjem søndag eftermiddag med en sløj lillebror. Han og jeg endte hos vagtlægen og derefter på Børnemodtagelsen, hvor han blev hjulpet med sin noget voldsomme falske strubehoste. Han fik maske med stærk medicin i af et par omgange og blev lige observeret nogle timer. Kl. 01.00 bestemte de sig heldigvis for vi kunne gå hjem igen - og så sov vi ellers LÆNGE om mandagen. Stakkels dreng!! Men nu har han det heldigvis fint igen og er tilbage i skolen.

Så har jeg scrappet i dag. Har en fridag pga. jeg arbejdede i påsken. (har endnu to fridage til gode på den konto, men spørgsmålet er hvornår jeg kan afholde dem!!!!).
Jeg deltog i en udfordring der lød: Brug mindst 5 billeder - og det gjorde jeg så. Valgte at scrappe snestorms-billeder fra februar i år.

Synes den sorte baggrund blev flot til de lyse/kolde farver. Opsætningen er af fri fantasi. Først havde jeg rigtigt svært ved at få placeret billederne, så jeg blev tilfreds. Men det lykkedes dog tilsidst. :0)
Her er så en skum-isbjørn. Den modtog jeg i pakkekalenderen jeg deltog i på Scrapsisters i december måned. Har givet den liquid pearls på halstørklædet.

Og lidt skum-snefnug (også modtaget i pakkekalenderen) - som også fik nogle liquid pearls.

Arbejdsmæssigt er det stadig det samme rod inde hos mig. En kollega har jo sagt op og nu har vi fået endeligt bekræftet, at hendes stilling IKKE bliver besat. Vi kan ikke få svar på om de forslag vi er kommet med til kommende vagtplaner er godtaget eller ej ... svært at vide hvordan vi skal arbejde efter 1. maj, når ingen vil tage stilling til noget som helst. Frustrerende!!!

Hvis du er med så langt i dette indlæg, vil jeg bare sige: Tak for du læste med - og tak for alle de søde kommentarer i giver mig! :0)
Rigtig god torsdag til jer alle.

12 kommentarer:

Dorit sagde ...

Når jeg ser dit fine LO, så ligner det MEGET et jeg er i gang med og heller ikke kan få færdig, fordi der lige er noget, som ikke falder i hak... dog er der kun 3 billeder, men jeg har også haft den isbjørn fremme, er dog puttet væk igen.
Skønt at læse, som I kan familiehygge, hvor i Verden mon det var så'n cirkus ?
Kender godt den der med at stillinger ikke bliver genbesat, det er hårdt af være sekretær i væsenet, det er meget frustrerende i denne tid. Vi er vist alt for flinke, burde nok stå mere sammen, men patienterne står os jo nær, vi vil gerne gøre det så godt for dem som muligt. Som du siger, vi må tage en dag af gangen. Så må vi håbe, vores helbred holder eller vi går ned med stress på skift !
Jeg var med helt til slut, hi-hi !

Margit sagde ...

Ja, jeg er altså heller ikke sådan at vælte af pinden... så jeg var også med hele vejen!! =0)
Fed tradition I har med de mege familiearrangementer. Det er så hyggeligt at se alle på tværs af alder og "tæthed". Og super dejligt sted... så lækre billeder du har taget.
Flot LO. Super god opsætning... og fine tekst"lapper" (ved ikke liiige hvad jeg skal kalde dem!!) og isbjørnen er for cute med det seje tørklæde!!
Jeg sender stadig varme tanker til jer der slås med "væsenet" og holder med JER!!! Har en svigerdatter (Sofies mor) der er ved at uddanne sig til lægesekretær. Gad vide om det er et godt valg hun har gjort når hun bliver færdig engang... =0)
Godt lillemanden er blevet rask igen... det skulle ikke være en rar "én" at ha' (strubehosten, altså)... god week-end (snart)...knus

Marianne sagde ...

Skønt Lo - og hvor er det nogle dejlige - og meget forskellige bilelder, som du har sat sammen :o) Isbjørnen er bare for kær....

Karina sagde ...

Det lyder hyggeligt, at i kan samle så mange i familien og tage på tur sammen.
Flot vinterlayout.

Jette / ma11edina sagde ...

Det lyder sørme som en rigtig dejlig familieweekend, med og uden tømmermænd *G*. Elsker også havet, uanset vejr, og jeg ville også have gået en tur uanset vejret.
Smukt vinterLO du har lavet, dejlig harmoni, og med 5 billeder. Flot sat op. De der skum"fiduser" ser rigtig godt ud :D
Håber da på en holdbar løsning jobmæssigt....har selv prøvet dette og det er bare ikke godt nok.
God weekend til dig.

Heidi sagde ...

Hvor hyggeligt med sådan en weekend - med og uden tømmermænd ;O)
Hvor øv med bette manden, har selv været igennem med min den store men det var dog astma men lige slemt når de ikke kan få vejret

Rigtig flot lo - sad lige og tænkte hold da op hvor er jeg max. bagud med at scrappe, for fik da også taget mange billeder af kong vinter

Håber i snart finder en løsning på jobbet - det lyder fusterende og giver jo en grå hår

Rigitg god weekend

tovetyll sagde ...

hejsa søte Charlotte*

Så herlig at dere har vært på tur! vi har nytt livet hjemme de siste ukene, jeg stort sett foran pc'en, og min kjære lesende i en bok! LO'en din er fantastisk, liker så godt bildet av sykkelene med snø på, og isbjørnen er supersøt!

Håper alt ordner seg på jobben for deg, det er samme situasjon for flere jeg kjenner i det norske helsevesenet, det er håpløst. Jeg krysser fingre for at alt blir bedre snart, stå på kravene deres, ikke bli overarbeidet!

Tusen takk for søte kommentarer i bloggen min, ha en super helg!

stor klem fra Tove*

Scrappelise sagde ...

Herlig vinterbilder på den LOen, utrolig at det har vært slik.. Du er virkelig også god til å fotografere Charlotte! Godt at gutten din ble bra igjen også! Ha en riktig god helg med dine! Klem.

Cecilie sagde ...

Det lyder som en dejlig week-end med familien.

Dit layout er blevet smukt, så det kan du roligt være tilfreds med.

Fortsat god week-end.

Netti sagde ...

Det lyder til at have været en hyggeligt tur i har været på. Huset ser i hvert fald lækkert ud!
Super super flot layout du har lavet. Jeg er helt vild med det.

lam sagde ...

Totalt lækkert layout, je ger vild emd opsætningen og den søde detalje med isbjørnen

BertR_Dimarco223965 sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.