søndag den 7. november 2010

2 x Bornholm-LOs

Jeg fik scrappet lidt på min fridag i fredags samt fik færdiggjort et LO i dag.
Begge LOs er scrappet UDEN brug af skitser, hvilket ikke falder mig let mere, da jeg som regel bruger skitser i min scrapbooking. Men det er jo herligt, når man helt selv har stået for "designet".

Dette træ kom vi forbi på en gåtur omkring Svaneke - vi var på vej ud til Svaneke Fyr - og ungerne så straks træet og løb over og prøvede rebene. Og se lige de mange fuglekasser - helt specielt og sjovt at se.
Mønsterarket er fra Chatterbox

Og så et LO med den store Rokkesten. Her tilbragte vi en del tid, da alle ungerne synes det var herligt at prøve kræfter med den store sten. Den kan faktisk godt rokke - L og min bror fik den til det da børnene sad oven på. :0)
Ark er fra Pink Paislee. Jeg har brugt noget af en bogside, lidt knapper og journalingbokse. Den store blomst er en chipboard-blomst.

Tekst og pynt tæt på. De fine bogstaver er fra Sassafras.
Der er kommet lidt skygger på begge LOs - det er lidt svært at fotografere i denne her tid, synes jeg. Men i får da en fornemmelse af hvad jeg har scrappet. :0)

Det var min mening jeg ville køre op til SAM og shoppe lidt, men er for træt. Var ude og feste i går, så der er dømt sofa lige om lidt.
God søndag til jer alle!

14 kommentarer:

nedergaard sagde ...

Så flotte dine LO'er er blevet... skønne farver og en masser lækre detaljer.
Dejlige billeder, som bringer mig tilbage til 7. klasses tur til Bornholm :-)
Et sjovt træ i kom forbi

Karina Beck sagde ...

Det er rigtig flotte opsætninger og flotte layouts.

Cecille sagde ...

Virkelig flotte LO. Kan godt lide din farvesammensætning og øje for sammenhæng. Der findes en anden rokkesten som rokker meget mere end den "rigtige". Jeg har været der med en indfødt bornholmer, men jeg tror de holder den lidt for sig selv :-)

Heidi sagde ...

Hvor er det et par skønne loér og hvor fedt at du selv har "designet" - jeg bruger også altid skitser (desværre) syntes engang det var lettere selv at hitte på - men jo så godt der er så mange lækker skitser at vælge imellem :)

lam sagde ...

Skitse eller ej, det mester du. De er super skønne og med fede opsætninger

Marianne sagde ...

De er begge to super lækre - især når man tænker på, at du ikke har fulgt nogen skitse mv... FLOT!! Og faktisk ret sjovt at se LOs fra Bornholm - vi var ikke nogen af de der 2 steder på vores tur - men måske vi gik lidt glip af noget??

Margit sagde ...

Super lækre LO's. Lækre farver der passer super til fotos. Øv, at vi ikke sås på SAM... men man kan jo ikke det hele... :o(
Ha' en god aften

Marolle sagde ...

det har du klaret godt uden skitse :) det kan du sagtens gøre igen :)

Kirsten sagde ...

Dejlige LO'er fra Bornholm, og hold da op, hvor dét fra Rokkestenen vækker minder. Jeg var på Bornholm 2 gange samme sommer. Første gang på lejrskolen med skolen, og en uge senere på spejderlejr, og begge gange besøgte vi Rokkestenen.

Efter jeg er begyndt med Stuck?! synes jeg det er blevet sværere at scrappe uden skitse, men du er i hvert fald kommet rigtig godt fra det.

Ifversen sagde ...

Skønne LO. Det var ellers skønt til SAM - men en søndag på sofaen er heller ikke dårlig :-)

Heidi sagde ...

Du er jo helt vild sådan at scrappe uden skitser.
Fantastiske layouts, og til inspiration som altid :)

madamtridse sagde ...

Waow hvor er de LO bare flotte. Kanon flotte opsætninger af billeder og papir. Lækre farver.

Jeg er vild med dit LO fra Venedig Smukt og enkelt.
Du må ha' en skøn scrapsøndag.:)
Knus

FruMaansen sagde ...

Rigtig gode LO's. Kan godt lide at du har valgt farver som går igen i billederne- det samme med pynt, virkelig lækre knapper!

Ragna sagde ...

Jeg kan rigtigt godt lide farvesammensætningen på det øverste LO.