fredag den 5. november 2010

Creative Scrappers skitse #128

Jeg fik lige lavet et helt enkelt LO efter skitse #128 ovre fra Creative Scrappers.
Skitsen lægger op til at scrappe et stor billede, som fylder hele bredden af LOet, men det havde jeg ikke helt lyst til at lave.

Her er skitsen:
Mit LO ser sådan her ud:

Billedet er fra sommerferien 2008 (Venedig). Mine drenge og min nevø samt niece står på en smuk bro og slapper lidt af i skyggen.
Jeg kan godt li det blev så enkelt - for billedet er det jeg vil have fokus på.

Det smukke baggrundsark har jeg fået af min mand. Han havde været på indkøb i Panduro (for længe siden) og kom hjem med scrap-papir til mig. Er det ikke skønt? Det er af mærket My Mind's Eye og er tykt og lækkert og med bling! Bogstaverne er fra MM og har også noget bling i sig.

Jeg afspadserer i dag - og hvor er det skønt! Trænger efter en lang uge, hvor jeg også havde arb.weekend og næsten ingen fridage i 1½ uge. Skal bare bruge dagen på mig selv og ungerne. Skal bl.a. også til frisør. :0)
God weekend til jer allesammen.

8 kommentarer:

Thanni sagde ...

Super fin løsning på skitsen!..og dejligt LO i det hele taget! :)
Så skal man jo ikke sige at mænd ikke kan finde ud af at handle scrap - det dér ark er han i hvert fald sluppet mere end godt fra ;)

FruMaansen sagde ...

Hvor er det et lækkert LO! Kan godt lide at farverne understreger og fremhæver farverne på fotoet!

Margit sagde ...

Det er blevet rigtig flot, Charlotte. Synes det er rigtig fint med blonden under billedet...og det papir er jo som skabt til fotoet...
Bare det var min mand der kunne finde på at handle selv...altså scrap... han har ellers været med i MANGE butikker, så han ved godt hvor de ligger... =0) ;o)
Rigtig god fortjent fridag... og weekend... ses vi til SAM?

Marianne sagde ...

Det er blevet et super lækkert LO med fede detaljer og nogle fantastiske farver :) Skønt med fridagen :)

nedergaard sagde ...

Så flot du har lavet det... enkelt og elegant
Ha en god weekend

Ragna sagde ...

Jeg er vild med din evne til at lave skitser om, så de bliver dine egne. Jeg er så slem til bare at følge dem slavisk. Lækert materialebrug også.

Kirsten sagde ...

Super fint LO, jeg kan rigtig godt lide de sarte farver til billedet.
Flot, at dew drops'ne lige bryder lidt. Uh... jeg elsker at se rejse-LO'er. Jeg var i Venedig før jeg fik "scrappehjerne", så idag ville jeg tage nogle helt andre billeder. Sjov idé at tage et af familien på broen.
Heldigvis må man jo fortolke skitser som man selv vil, så der er faktisk rigtig mange muligheder selv i en helt enkel skitse, det er bare med at få øje på dem, og det er du rigtig god til :-D

Anonym sagde ...

fint layout, og håber du har haft en god fridag :)