mandag den 26. april 2010

Skissedilla #56

Dette LO lavede jeg til Skissadilla skitse #56 - men jeg blev ikke færdig med det inden leveringsfristen udløb. Ikke desto mindre, så synes jeg selv at LOet blev meget godt. Kan godt li farverne og er altid glad for billeder, som er taget ude ved vandet. :0)

Et enkelt LO faktisk. Den brune baggrund er et Bazzill ark. Mønsterarkene er fra en serie af American Traditional Design (noget jeg købte for meget lang tid siden). Synes de passer godt til strand- og hav-billeder. Teksboksen er fra Prima "Just me Sticky notes". Så har jeg brugt lidt punchinella, Thickers og October Afternoon bogstaver.

Thickers gav jeg et lag glossy accent. "Tandhjulene" er pynt fra Rif Raf Designs (som jeg på et tidspunkt har vundet ovre hos Scrapsisters).
Filtstjernen er Making Memories og er såååå fin!

Endnu en filtstjerne, som jeg selv har placeret en knap i samt lidt scrappers floss. Filmstrimlen er fra Tim Holtz og er såååå cool, synes jeg.

... Og prøv at se hvem der besøger os dagligt:

Det gør Hr. Egern, som er ved at være noget "tam". Han er ikke så bange for os mere - men holder alligevel øje med os, når vi går omkring. Her er han i gang med fuglenes madbolde - hængende med hovedet ned af ... godt det ikke er mig der skal indtage føde i den stilling. He He. :0)

Skal på arbejde om ½ time. Så jeg smutter igen.
Kan i alle have en god ny uge.
Tak for jeres mange søde og hyggelige kommentarer! :0)

torsdag den 22. april 2010

Ud på tur og så lige en snestorm

Hej Hej,

I weekenden var vi på endnu en familien Hansen-tur (min mands side af familien). Denne gang var vi 35 deltagere og det var super hyggeligt og dejligt. Vejret var sådan set fint - lørdag formiddag kunne have været bedre, men kan ikke klage, for det klarede op i løbet af dagen. Det eneste dumme var bare den blæst. Alligevel var vi dog ude størstedelen af tiden og det var skønt.Vi var en stor blanding af børn, unge, ældre og ældst. Dejligt! Og på en hel weekend får man talt med så mange forskellige - bare dejligt!

Lidt af huset vi boede i. Dette billede er dog taget fra bagsiden (om fredagen) - se en smuk himmel. Denne dag var det rimeligt varmt, når man sad i læ for vinden. :0)

Lørdag formiddag på stranden. Ikke mange andre mennesker end mig selv! he he. L gik med mig derned, men gik hurtigt tilbage igen .... der var vidst en der havde tømmermænd.. he he.
Havet set virkelig koldt ud!! Men synes altså billedet er utroligt smukt, trods de grålige farver.

Vi kom hjem søndag eftermiddag med en sløj lillebror. Han og jeg endte hos vagtlægen og derefter på Børnemodtagelsen, hvor han blev hjulpet med sin noget voldsomme falske strubehoste. Han fik maske med stærk medicin i af et par omgange og blev lige observeret nogle timer. Kl. 01.00 bestemte de sig heldigvis for vi kunne gå hjem igen - og så sov vi ellers LÆNGE om mandagen. Stakkels dreng!! Men nu har han det heldigvis fint igen og er tilbage i skolen.

Så har jeg scrappet i dag. Har en fridag pga. jeg arbejdede i påsken. (har endnu to fridage til gode på den konto, men spørgsmålet er hvornår jeg kan afholde dem!!!!).
Jeg deltog i en udfordring der lød: Brug mindst 5 billeder - og det gjorde jeg så. Valgte at scrappe snestorms-billeder fra februar i år.

Synes den sorte baggrund blev flot til de lyse/kolde farver. Opsætningen er af fri fantasi. Først havde jeg rigtigt svært ved at få placeret billederne, så jeg blev tilfreds. Men det lykkedes dog tilsidst. :0)
Her er så en skum-isbjørn. Den modtog jeg i pakkekalenderen jeg deltog i på Scrapsisters i december måned. Har givet den liquid pearls på halstørklædet.

Og lidt skum-snefnug (også modtaget i pakkekalenderen) - som også fik nogle liquid pearls.

Arbejdsmæssigt er det stadig det samme rod inde hos mig. En kollega har jo sagt op og nu har vi fået endeligt bekræftet, at hendes stilling IKKE bliver besat. Vi kan ikke få svar på om de forslag vi er kommet med til kommende vagtplaner er godtaget eller ej ... svært at vide hvordan vi skal arbejde efter 1. maj, når ingen vil tage stilling til noget som helst. Frustrerende!!!

Hvis du er med så langt i dette indlæg, vil jeg bare sige: Tak for du læste med - og tak for alle de søde kommentarer i giver mig! :0)
Rigtig god torsdag til jer alle.

onsdag den 14. april 2010

@39

Jeg har fået lavet en BOM-side.
Det er sjældent jeg får scrappet mig selv, men jeg synes altså det er vigtigt, at jeg også bliver en del af vores scrapbøger - og ikke kun er hende der fotograferer og producerer siderne dertil. :0)
Jeg valgte at scrappe om min nuværende alder (39).
Jeg er gået AMOK i lyserøde/pink farver - og gule. Det var dejligt at scrappe et rent tøse-LO for en gangs skyld. :0)

Kraft karton, BG "bittersweet" mønsterark, tekstark. Jeg har brugt en del gamle blomster. Den store blomst har jeg haft liggende LÆNGE - og endelig fik jeg den brugt. Kan egentligt ikke så godt li de helt store blomster mere, men synes faktisk den passer fint her.
Det var helt tilfældigt, at jeg fik blandet gul ind i dette LO. Jeg tabte en gul knap på LOet og synes egentligt det så meget godt ud til de lyserøde/pink farver - og derfor begyndte jeg at lave gule detaljer.

Her er så kæmpeblomsten tæt på. Den har fået en gul knap og en fin nål.

På den gule cirkel (Bo Bunny chipboard cirkel) har jeg brugt gul glimmermist. Jeg sprayede det på og duppede med et stykke køkkenrulle, så misten blev lidt "ujævn". Jeg brugte Thickers til tallet 39 - sprayede med glimmermist på og fjernede dem igen. Længere nede på LOet er de sprayede Thickers så sat på tekstboksen.

Tak for jeres besøg og søde kommentarer. :0)

mandag den 12. april 2010

Ny udfordr. samt livet i haven.

Jeg er faldet over en udfordringsblog jeg aldrig har set før. Den hedder Kraft It Up og går i al sin enkelthed ud på at bruge et Kraft-ark og dertil hører en lille opgave. I april måned er det Monocromatic. Og så måtte jeg jo hellere prøve det ... her er resultatet:

Billederne er taget i Paris. Vi var på havebesøg og blev noget skuffede. Troede vi skulle se noget storslået fransk havekunst, men nej ... Bygningen var ellers utrolig smuk - så der var da lidt at kigge på. he he.
Klistermærketræet er fra Jellybean Soup. Filtblomster, punchede sommerfugle, BG mønsterark "Nook&Pantry". Stof"borden" er Pink Paislee. Stort set al pynten er fra forsk. månedspakker fra The Nook. Titelbogstaverne er October Afternoon.

Stof"borden" tæt på. Den er rigtig fin synes jeg. På knappen er en lille bambi. :0) Det er scrappers floss jeg har brugt til sløjfen.

Her var jeg så lige ude i et forsøg. Prøvede at lave en vimpel ved at spraye glimmermist på nogle udklippede trekanter og så fjernede jeg trekanterne efterfølgende. Det gik ok - men jeg synes godt det kunne bliver lidt pænere ... jeg må øve mig! :0)

Det var så dejligt vejr i går eftermiddags, så jeg tog kameraet med ud i haven. Her er vores ...violer ... tror jeg ... af en eller anden art. Først troede jeg at det er martsvioler, men de er mere lilla i det. Jeg aner ikke hvad disse her hedder. De kommer her om foråret og lige så snart L har slået græs er de væk - og kommer først igen næste år.Er der nogen der ved hvad de hedder??

Jeg tog en lille buket med ind i stuen. Se den smukke, smukke blå farve!! Uhhhh - det er skønt!

Og her titter rabarberne frem. Nøøøj hvor jeg glæder mig til jeg kan gå ud og trækker rabarber og lave rabarberkage/tærte. MUMS det bliver lækkert! :0) Vi har to rabarberplanter mere, end hvad i kan se her - og det kan godt blive til flere dejlige kager.

Det var lidt fra mig.
Skal i aftenvagt, så lige nu nyder jeg bare at solen skinner og at der er stille i huset.
Tak for jeres søde og varme ord til mig i mit forrige indlæg. Det bliver jeg glad for. Jeg synes det er en meget hård periode nu mht. jobbet - og jeg gruer inderst inde for hvordan det hele skal gå.
Jeg er desværre "en tænker" og går og rumler med tingene i mit hoved ... men altså - som sagt, så tager jeg en dag af gangen!
God ny uge til jer alle.

fredag den 9. april 2010

Kreativ

"Kreativ" - dette var ordet til en udfordring på det norske forum. Og så gik jeg i gang med at scrappe billeder af yngste søn, som sidder og sysler med scrapbooking i okt. 2007.

Baggrundsarket er Basic Grey - Origins serien, som jeg for øvrigt synes er rigtig fed. Jeg har brugt rigtig mange ark fra det kit efterhånden!

Denne herlige chipboard saks er fra Maya Road - modtaget i en af mine skønne månedspakker fra The Nook. Den passer jo perfekt til layoutets tema. Og så synes jeg bare det var sjovt at binde en sløjfe omkring den, for at gøre den ekstra detaljeret. Jeg har clipset saksen fast til arket.

De her bogstaver er FEDE! De er også modtaget fra The Nook og mærket er Jellybean soup - det samme er båndet med de brune fugle på! Lækre sager, som jeg farvemæssigt synes passer godt til billederne.

Ellers har det været en uge med fuld knald på - især på jobbet.
Jeg er jo lægesekretær, og som alle efterhånden ved, er sygehusene noget hårdt ramt for tiden økonomisk, hvor der bl.a. finder en masse fyringer sted. På min afdeling bliver der ikke fyrret, men der er en "naturlig afgang af personale". Vi er kun 4 sekretærer som dækker alle vagterne på hverdage, helligdage og weekender. Den ene sekretær har nu sagt op og vi får INGEN ny ansat ... jeg aner ikke hvordan vagterne skal kunne besættes nu med kun 3 tilbage. Vi er kommet med et par alternative løsninger, men vi må se hvad afdelingsledelsen lægger op til allerførst. Det hele er noget nervepirrende og stressende, synes jeg.
Jeg skal i aftenvagt i dag - og jeg prøver bare at tage en dag af gangen, det er vidst ikke andet at gøre. ..

Rigtig god fredag til jer allesammen!

mandag den 5. april 2010

Dejlige påskedage

Jeg har været så heldig at have fri fredag, lørdag, søndag og i dag mandag her i påsken. Dejligt!! :0)
Vi havde gæster fredag til grill og hygge i det gode vejr. Lørdag til i dag har vi været i sommerhus i Vig sammen med min side af familien. Dejligt var det altså at komme lidt væk og bare hygge og slappe af.
I går gik vi en LANG tur til stranden - i regn, blæst og gråvejr. Det var virkelig koldt, men en god tur. Min bror samt min yngste søn havde indgået et væddemål om at hoppe i havet ... begge er stædige og modige og de sprang begge i! Øjjjjj - det var en kold omgang. Min yngste er bare 10 år, men tog udfordringen op med oprejst pande - han er virkelig sej!! L optog det hele på video! :0)
Lidt påskebilleder herhjemme fra:

Så er der dækket op nede i vores havepavillon. Det er ikke så meget vi har fået brugt den, men det vil vi til at lave om på - for det er såååå hyggeligt at sidde der og kigge ud over marken i al slags vejr og spise god mad :0)

Gæsterne er på vej og grillen er tændt op! Vi fik dejlig oksemørbrad - den ene med baconsvøb og den anden med en marinade af krydderurter, dertil en kartoffelsalat med radiser, rødløg, ærter, bacon samt sennepsdressing og hjemmebagt ciabattabrød samt en rucola/tomat/pinjekernesalat ... uhhhhmmmm!

Et billede fra spisebordet i stuen. Tulipanerne var bare så flotte! Fik dem af min mand. Et par påskeharer på fadet sammen med lys i påskefarver - hyggeligt, nemt og enkelt. :0)

Jeg har intet fået scrappet i over en uge nu. Savner det meget! Og tror også jeg vil scrappe lige om lidt. Skal lige give ungerne lidt froskost (vi har fætter og kusinen med hjem fra sommerhus, så her er masser af børn lige nu!!). :0)
Fik dog lavet denne her til forrige uges skitsekonkurrence på det norske forum. Jeg var kun en stemme fra at ligge lige så højt som førstepladsen:

Et sommerferie LO fra 2009. Ungerne sidder sammen med deres fætter og kusine og spiller kort højt oppe - med Rhinen som udsigt (i Rüdesheim). Det er første gang jeg har prøvet at lave en vimpel på mine LOs - og det var sjovt!! Det gør jeg gerne igen! De store titelbogstaver er BG - og de er så fede, synes jeg.

Vimplen og pynten lidt tættere på! Kortene, billetten, badgen og kalendersiden (med firkanterne på) er fra Tovetyll, dengang jeg vandt hendes store blogcandy. Sommerfuglepunchen jeg har brugt er Martha Stewart og så bruge jeg dewdrops i vimplen og på sommerfuglen.

Det var det hele.
Hverdagen begynder jo igen i morgen - så dagen i dag skal bare nydes i fulde drag.
Jeg håber i alle har haft nogle dejlige påskedage. :0)