tirsdag den 24. maj 2011

Anderledes billede

Her er et LO jeg netop har lavet med et lidt anderledes billede. Det er mig, som ligger der og flyder på sofaen og ser TV-avis. Billedet tog jeg den sidste aften i vores sommerferie - lidt vemodigt er det ofte når en god ferie ender, men på den anden side er det også oftest dejligt at komme tilbage til jobbet igen.
Jeg har brugt skitsen fra d. 11. maj ovre hos TSC.

Baggrundsarket er så flot IRL! Det er fra det svenske Inkido.
Jeg ærgrer mig rigtig, rigtig, rigtig meget over jeg fik lavet de sorte blæk-klatter - synes ikke de er så gode her .... men det kan jeg ikke lave om på nu. Sådan er det nogen gange, når man prøver noget nyt.

En super fin, stor, lyserød blomst fra Websters Pages samt nogen hvide fra Prima.

Flere forskellige ark blandet sammen. De lyserøde titelbogstaver er Prima - der er mange på et ark, og dette er første gange jeg bruger dem. Jeg synes de har så fin en struktur.

Det var alt for i dag. Nu skal der scrappes for Veckans Skiss. God tirsdag aften til jer alle.

6 kommentarer:

Margit sagde ...

Fin idé med et LO fra sidste dag i ferien... det kunne jo også være en god måde at tænke tilbage på sin ferie...
Dejlige pigefarver... og hvor ser det godt ud med de forskellige ark sammen... på trods af, at de ikke er i samme farvetone... modigt og flot!
God tirsdags aften...

Karina Beck sagde ...

Det er et superflot og harmonisk layout.
Flotte farver og papirer og flot sat op.

Dorit sagde ...

Jeg synes altså ikke det gør noget med de sorte klatter, de giver LO'et liv og matcher jo fint tekstfarven. Herligt billede, som siger en masse om, at vi af og til skal huske at slappe af. Fint med farven rød uden om, passer til billedet på TV'et !
Supersmuk blomst, tror der var sådan nogle i en af Nook-pakkere.

FruMaansen sagde ...

Vildt lækkert lo! Jeg kan sååå godt lide farvesammensætningen :-) og de sorteklatter giver lige et pift - men kender godt det med at man ville ønske der var en "undo"-knap IRL!

Kirsten sagde ...

Skæg idé at tage sådan et billede :-D
LO'et er blevet super fint og sikke flot du har sammensat materialerne. Det kan godt være at de sorte klatter ikke er som du gerne ville have dem, men jeg synes nu de giver liv til det ellers så afslappede billede. Rigtig fin brug af den søde blomst fra Nook-pakken.

nedergaard sagde ...

Sikke et flot lo i skønne farver og med lækre detaljer. Og de sorte klatter gør det bare så flot!!!
Ha en dejlig weekend!!!