fredag den 27. maj 2011

Flere TSC udfordringer

Jeg har fået lavet 2 LOs i dag til 2 forskellige udfordringer på TSC.
Det første er en BOM udfordring - en hvor der skulle bruges tal. Det er helt med vilje jeg ikke har sat en titel på - det synes jeg ikke der skulle være denne gang.

Et rigtigt pige-LO sådan rent farvemæssigt. Det var herligt at lave dette LO. Billedet af mig er lidt overbelyst, men det går nu nok. Baggrundsarket er Basic Grey "hello luscious" serien - modtaget i min Nook pakke. (faktisk næsten alt på dette LO er fra Nook pakkerne).

Her lidt tekst og tal. Herligt at få lavet denne type LO. Og faktisk er det ret sjældent jeg laver et BOM layout. Er glad for jeg fik det gjort.

Ideen med de 3 punchede border, lagt oven på hinanden, fik jeg ovre på TwoPeas. Synes det er så fint. :0) Her kan også ses lidt wasi tape (rød/hvide med blomster på).

******************************
Næste LO er lavet med billeder fra påsken i år. Det viser ældste søn og hans yndlingsfætter. De bygger ALTID sandfæstninger/sandslotte/sandting når vi er ved stranden - og da vi var ved stranden i påsken, var dette ingen undtagelse.
LOet er lavet efter skitsen fra 21. maj ovre hos TSC.

(en noget skæv fotografering!).
Baggrundsarket er et gammelt et fra Die cuts with a view". Det hedder "Scratched wallpaper".
Alle blå ark er resteark. Tag'en er fra Panduro.


Ja, så blev det en engelsk titel denne gang. :0) Bogstaverne er så fine, det er chip board Thickers "Bones".

Marianne ovre på TSC er kommet med en udfordring der lyder: LOAD = a Layout A Day. Jeg har tænkt mig at være med, og så se om jeg kan nå et LO pr. dag i en given periode. Jeg VIL SÅ gerne - så får vi se om tiden rækker til det. ;0)

Rigtig god weekend til jer alle.
Jeg skal arbejde i weekenden, men kan så se frem til 4 dejlige fridage i næste uge fra torsdag til søndag. Skønt!

6 kommentarer:

Karen sagde ...

Hvor er du kommet flot fra den udfordring, jeg kan godt lide du har valgt "sort/hvidt" foto og så alle de rosa farver. v.h. morkaren.

Dorit sagde ...

Sjovt at billedet sidder helt ude i kanten, lækker opsætning og faktisk fede farver sammen. Fint med alle borterne, og alle de forskellige papirer, og ginen passer jo lige til et pige-LO. Smart med tapen, synes ellers aldrig det med tape har slået rigtig an ! Har en del, som snart må bruges.
Jeg ælsker da også det med sandslotte, og særligt hvis man kan få lavet nogle kanaler, hvor noget vand kan løbe i, man kan få meget tid til at gå med det.
God arbejdsweekend, skal også lige af sted i morgen, men det er frivilligt...

Margit sagde ...

Super sejt LO... med et rigtig sjovt "tema"... rigtig god idé at gøre lidt status... ;o)
Og alle de borter du bruger, virker helt perfekt. Jeg synes det er så svært at matche så forskellige papirer... jeg er vist en "kylling" uden mod... må prøve det en dag!
God week-end trods job... godt sommeren ikke er nået til DK, når den skal bruges på det ;o)

Anonym sagde ...

Det er altid godt at blive udfordret og bagefter være glad. Super dejligt tøselo. Må indrømme at jeg faktisk laver mange BOM loer. Men det kommer nok i perioder.

Også et dejligt maritimt strand lo - og de "Bones" bogstaver passer bare perfekt til.

Kirsten sagde ...

Igen har du lavet 2 rigtig dejlige LO'er. Lækkert med "standfarverne" på dét med sandslottet, - sandslotte er jo en herlig beskæftigelse for ungerne, når man er ved vandet.
Det øverste med materialerne fra Nook-pakken går altså rent ind hos mig ;-D Det er bare SÅ flot med de friske farver til billedet. Rigtig fine brug af pakken.
God ny uge til dig :-D

BellaMio sagde ...

Flotte LO's, super skønne farver!!Håber du får/har nogle dejlige fridage.., jeg elsker fridage!!
God søndag!! :)