torsdag den 5. maj 2011

Lidt scrap

Lidt scrap er det da blevet til.
Første LO er lavet efter skitse #236 ovre hos Pencillines. Synes det var en skøn skitse - elsker den store cirkel, der skulle bruges.

Billederne til mit LO er taget i Råbjerg Mile sidste sommer:

Se lige det lækre baggrundsark!! MUMS! Det købte jeg på SAM. Jeg har fået smidt det nederste stykke ud, hvor navnet på arket står på - så jeg kan ikke huske hvor der stammer fra.
Jeg har brugt rester til strimlerne. Klistermærke border samt sommerfugl fra Websters Pages. Bogstaverne er fra Echo Park (sidste måndes Nook pakke).

En lækker, lækker sommerfugl!

Næste LO er lavet i forbindelse med Skitsemåned på The Scrap Cat. Elsker jo skitser, så det er klart jeg har meldt mig til! Så ser vi hvor mange jeg når at få scrappet.
Skitsen jeg har brugt til nedenstående LO er skitsen fra 3. maj. (alle skitser er tegnet af den dygtige Marianne).

Billederne er fra sidste måned og viser min sødeste nevø, som er ved at lave sten-kaffe!? Han hyggede sig og rendte rundt og serverede for os alle.
Jeg brugte rester igen til alle strimlerne. Og titelbogstaverne er magen til dem jeg brugte i forrige LO.

Og så til noget helt mareridt-agtigt. Jeg brugte en Tim Holtz mask for allerførste gang til at lave mønstret her med glimmermist .... OJ for noget svineri. Først fik jeg ramt billederne med masken - så billedet til venstre er revet lidt i stykker ... øv, øv, øv ... dernæst fik jeg gul glimmermist på hele mit hvide skjorteærme på venstre arm! ALDRIG vil jeg bruge den mask igen - er meget tæt på at smide den ud - for det virker altså som om det er FOR besværligt at arbejde med. ... hhrrrrmmmffff!

Jeg er gået til weekend nu. Afspadserer i morgen - og det er dejligt. Det er også helt fint at være på job igen. Kan mærke mit humør er tilbage igen - og oven i det hele er jeg begyndt at sove meget bedre om natten - har ikke sovet godt længe (omkring 1½ - 2 år) det ser ud til det vender nu! Dejligt.
God torsdag til jer alle. Og nu ser det ud til det gode vejr vender tilbage. :0)

9 kommentarer:

Margit sagde ...

Super fede LO... på trods af svineriet!!
Kender det godt... og jeg HADER at det "grisser" ud over det hele...
Jeg håber snart at få tid til at lave flere LO med de små... savner helt at udfolde mig med noget af mit nye legetøj...
Tror jeg skal kigge på nogle af dine super lækre skitser...
Dejligt humør og søvn går hånd i hånd på den gode måde... det er vist vejen frem.
Rigtig god fridag og week-end... nyd det... varmen er på vej tilbage siger de "kloge"...
Knus

Karina Beck sagde ...

Det er nogle flotte layouts. Jeg kan godt forstå at du er træt af at få det på tøjet...
Jeg kan især godt lide de duse farver på det første.

Ras sagde ...

godt at høre du får sovet bedre. Ellers rigtig lækre layouts. Fedt blåt sommerfugle ark, du har som baggrund til den ene

Dorit sagde ...

Rigtig søde LO'er begge 2, det sommerfuglepapir er da for sejt ! Sjovt med den lange strimmel journaling.
Har købt et par masks, som jeg havde planlagt at lege med sammen med lidt mist, meeen så skal man vist klædes i regntøj, hi-hi...
Ha' en dejlig skøn lun weekend ! Jeg skal til scrap i Gislev hele lørdagen, glæder mig !

nedergaard sagde ...

To super skønne LO'er... det kan godt være, at det svinede og du var træt af det, men det ser hammer godt ud med misten... så prøv du bare det igen:-)

Kan du ha en rigtig god weekend!!!

aka sagde ...

Rigtig flotte layouts du har lavet. Og gode skitser.......
Det gule "griseri er bare så flot - måske skulle du stå udenfor i regntøj næste gang. Og så spraye INDEN fotos kommer på..... bare en ide. hihi.
Utroligt som glimmermist kan grise. Jeg har blå fingre for øjeblikket. De har overlevet at have H. i bad + hårvask, mit eget bad og mange x handvask. Jeg skal "fint i byen" på søndag.....og har ingen neglelak der passer til blå fingre...ÆV.

God weekend til dig, og dejligt at dit humør har det bedre.

Kirsten sagde ...

Rigtig dejlige LO'er du (igen-igen) at tryllet frem, jeg kan specielt godt lide det øverste med det fine sommerfuglepapir og den lækre skitse.
Dejligt at høre det hele går fremad.
Fortsat god weekend :-D

Charlie sagde ...

Dejligt at høre du har det bedre igen. Dit sommerfugle papir er fra Magnolia - ved jeg fordi jeg også købte det. Fine LO's og TAK for advarslen - jeg er også typen der ville blive smurt ind fra top til tå - måske ligger det til navnet at hade griseriet!!!

Evgenia sagde ...

Love your layouts!
Thank you for playing with pencillines!