mandag den 2. maj 2011

Jule-LO i maj måned...

Tænk engang, jeg fik begyndt på et jule-LO i går, som jeg så netop har gjort færdig. Det er ikke så tit jeg har lyst til at scrappe jul - synes det lidt svært, men nu blev da endnu et jule-LO gjort færdigt. :0)
Jeg så en fin skitse hos Sketchy Thursdays (skitse 4.28), som passede til nogle billeder jeg havde liggende af mine forældre.

Som titlen siger: "Bordbombe-sjov". De plastik kroner mine forældre har på hovedet lå inde i en bordbombe vi fyrede af 2. juledag (2008). Der var mega-mange ting inden i den, som vi fik meget sjov ud af.
Det mønstrede bordeaux farvede ark er fra Inkido (svensk firma). Jeg har brugt resteark, en serviet-ting, manila tag, blonde, knapper.

Tag'en tæt på. Det runde klistermærke er fra Sassafras Lass. Skiltet med Happy Holidays er fra My Mind's Eye.

Et sødt lille chipboard hjerte fra Crate Paper.

Jeg skal jo i aftenvagt i dag, da det er mandag, så jeg har lige nogle timer at kunne sidde og scrappe i, så det vil jeg gøre.
Rigtig god ny uge til jer allesammen! Og tak for de mange skønne kommentarer i giver mig.

11 kommentarer:

aka sagde ...

Herligt layout fra en festlig julefrokost. Og flot opsætning med den skitse.
Og så fatter jeg ikke, hvor du får juleinspiration fra i dette solskinsvejr. Jeg har lovet mig selv at lave julekort i løbet af året, så jeg ikke stresser over det i december.......Men jeg KAN altså slet ikke komme igang med det. Har kigget i juletingene....men næh, det sigr mig ikke noget !

God vagt til dig, og dejligt at du er kommet så fint i gang igen.

Ifversen sagde ...

Super LO med dejlige detaljer!
Jo jo jul i maj - jeg faldt over nogle julebilleder jeg gerne vil sccrappe, men besluttede mig for at gemme dem til senere! Det hamonerede ikke den dag hvor jeg sad og kogte i solen :-)

nedergaard sagde ...

Så herligt et LO af dine forældre... lækker detalje med journalingen i hjørnet og en fin opsætning.

God aftenvagt til dig!!!

maria sagde ...

super dejligt juleLO her i majmåned :0)

Margit sagde ...

Ha-ha... hvor er det fint og festligt. Dejligt at du har bevaret fokus på de sjove billeder ved at vælge lidt neutralt papir.
God vagt... og god ny uge...

Kirsten sagde ...

Dejligt LO, - det ser ud til at dine forældre rigtig hygger sig. LO'et er enkelt og alligevel med en masse små fine detaljer, lækkert at papir og dims ikke tager "pippet" fra billederne.

Håber du har haft en rolig vagt.

Heidi sagde ...

Hvor er det et skønt lo - elsker bord bomber, bare jeg ikke skal ryde op efter dem gggg

Piglet sagde ...

Very funny pics and nice LO! Thanks for playing along with Sketchy Thursdays!

lisa sagde ...

Lovely page.
Thanks for playing with us at Sketchy Thursdays x

Marianne sagde ...

Super lækkert LO :) Og det er da lidt skægt, at man sidder her i foråret og har lyst til at scrappe jul :) Du er i hvert fald sluppet godt fra det - det er super skønt :)

Julie Tucker-Wolek sagde ...

This is FAB!! LOVING the colors and that doily! Thanks sooooooooooo much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):):):):)