lørdag den 29. august 2009

OLW - Beauty! .... 3 Paris LOs

Jeg har fået scrappet 3 layouts her de sidste par dage. Helt vildt for mig at scrappe så meget på så kort tid. Men ideerne og lysten har været der, så det er jo skønt.

Første layout er lavet til One Little Word udfordringsbloggen. Denne gang er ordet "BEAUTY", som jeg har omformuleret til Beautiful. Billederne viser mig i Paris (mandens og min dejlige forlængede weekend i denne skønne by i maj måned).
En lidt ny måde at scrappe på for mig - men sjovt var det. Og for første gang prøvede jeg at bruge Glimmermist på baggrundsarket. Elsker effekten det giver.
My layout for the One Little Word challenge, where the word this time is "BEAUTY". I chose to use the word beautiful .. as in A Beautiful Day. The pic. shows me in Paris (May 2009).

Næste layout viser nogle billeder fra vores sejltur på Seinen. Vi tog båden fra Eiffeltårnet og ud til Notre Dame. En skøn tur, hvor vi så en masse smukke bygninger - og ikke mindst de mange smukke broer man sejler under. Vi var overbeviste om, at vi her havde fotograferet Pont Neuf ... men ak, vi blev klogere. Jeg googlede mig frem til, at denne bro hedder Pont Alexandra III. Ak ja, de tossede turister. Men smuk er den da - og jeg er glad for disse billeder :-)

Det er så L jeg har sløret. Endelig fik jeg brugt mit meget gamle BG ark fra Aged & Confused serien - tror det er noget af det første BG jeg købte.
Jeg har brugt div. Primablomster, bogstaverne er også fra BG, de små engelske ord er klippet ud af et ark og der er brugt lidt bling i midten af blomsterne samt noget bånd.

Sidst, men ikke mindst, et layout om et springvand. Aner desværre ikke hvad det hedder. Det var et vi bare tilfældigt "fandt" på vores vej igennem Paris' gader. Rundt om dette smukke springvand var der siddepladser og en masse liv. Folk spiste deres froskost, drak en kop kaffe, sodavand eller øl. Her sad man bare og NØD det. En dejlig oplevelse!

Det ser noget skævt ud, hele layoutet, men det er det altså ikke IRL.
Baggrundsarket er fra Iron Orchid Designs - en serie fra Prima Marketing. Ellers er der brugt diverse pynteting, som jeg synes passede til.

Denne sommerfugl er så fin, synes jeg. Jeg har flere i andre farver. Troede først jeg havde lavet et fejlkøb, men synes efterhånden godt jeg kan bruge dem alligevel. Det er Prima pebbles. Så er der brugt lidt grøn bling, fine rose-blomster samt knapper.

Det var alt for i dag. Jeg har vildt meget lyst til at scrappe videre, så det gør jeg lige.
God weekend til jer allesammen!

12 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Tre layouts! Hvor har du været flittig. Meget flotte alle tre. Hitteren er det midsterste, flot farvesammensætning.

Gitte sagde ...

waow 3 LO's ja du har da været flittig.:)
De er super flotte. Lækkert papir og pynt.:)Jeg kan godt lide at du har samlet primablomster til en lille buket.:)
Du må ha' en rigtig dejlig weekend.

Anonym sagde ...

ej hvor dejligt du har så meget energi, lyst og inspiration til at scrappe :) det smitter faktisk lidt herhen ;)
det øverste layout er jeg MEGET vild med, virkelig lækkert :)

Kirsten sagde ...

Wow... sikke flittig du har været :-)
Dine LO'er er rigtig flotte og temmelig forskellige. Jeg kan specielt godt lidt det i midten. Det er med nogle dejlige billede og farverne er rigtig fine.

Uh, et gensyn med Paris ville nu være skønt på et tidspunkt. Jeg er enig i, at en sejltur på Seinen er et MUST når man er der.

Fortsat god week-end :-)

Heidi sagde ...

waw skal da love for du har været flittig og de er super super flotte alle sammen

Fortsat rigtig god weekend (også med scrapperiet)

Thanni sagde ...

Dejligt når lysten og inspirationen til scrap er der :)
Der var det glimmermist igen - sjovt nok syns jeg det er fedt når jeg ser andre bruge det, men bli'r aldrig venner med det selv ;)
De to nederste kan jeg rigtig godt lide farverne på og opsætningen på det midterste :)

Charlie sagde ...

Lækre Paris sider - præcis den plads med springvandet har vi også siddet på, mener vi "faldt over den" i nærheden af Hallerne - MEN jeg kan sikkert godt finde ud af hvad den hedder hvis jeg tænker lidt. "I'll be back" som Arnold siger... =0)

lam sagde ...

Hvor er det nogle skønne layouts. Alle så forskellige men flotte på hver deres måde

fie & Co sagde ...

Ja, hvor har du været flittig! Det er vist ved og være på tide jeg kommer igang med layouts:0)
Hvor er de flotte allesammen og rigtig fine detaljer;0)
Knus

Linnao sagde ...

Don't you just love Paris? Beautiful city :-) Really like your layouts, love your style!

Lynn sagde ...

Gorgeous! Love your OLW layout!!

Denise sagde ...

fantastic!! and lucky you :)